Connect with us

Кино

Вижте новият трейлър на „Соло: История от Междузвездни войни“

Avatar

Публикувано

на

Solo Poster BG

На 25 май затегнете коланите и станете част от легендата. Соло: История от Междузвездни войни ви кани да се качите на борда на Хилядолетния сокол, да се отправите на пътешествие до една далечна галактика и да видите завладяващата неразказана история на най-известния и обичан разбойник в галактиката – Хан Соло.

Новият зрелищен трейлър на Соло: История от Междузвездни войни ни дава по-добър поглед към цялостния тон, впечатляващия екшън и атмосферата. Така затвърждава усещането, че филмът ще представлява вълнуваща смес между нови и напълно оригинални елементи и такива, които са добре познати и задължителни за междузвездната сага. Едновременно с това представя  всички главни действащи лица, включително и основния злодей, изигран от Пол Бетани, и разкрива допълнителни подробности за историята, без да издава каквито и да е важни моменти.

Чрез поредица от дръзки подвизи в тъмния и опасен престъпен свят, Хан Соло се запознава със своя бъдещ помощник пилот – могъщия Чубака, и се сблъсква с прословутия комарджия Ландо Калризиан в приключение, което ще даде начало на култовата история на един от най-нетипичните герои от сагата Междузвездни войни.

В ролята на младия Хан Соло влиза звездата от Аве, Цезаре! на братя Коен Олдън Ерънрайх, а негови партньори са Доналд Глоувър в ролята на Ландо Калризиан и Йонас Суотамо като Чубака, както и Уди Харелсън, Фийби Уолър-Бридж, Емилия Кларк (Игра на тронове) и Танди Нютън.

Режисьор на Соло: История от Междузвездни войни е Рон Хауърд (Уилоу, Красив ум, Фрост/Никсън). Сценаристи са Лорънс Касдън и Джон Касдън, по образи, създадени от Джордж Лукас. Продуценти са Катлийн Кенеди, Саймън Еманюел, Алисън Шиърмур.

Advertisement

Соло: История от Междузвездни войни ще влети в киносалоните на 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия на 25 май 2018 г.

Continue Reading
Advertisement