Connect with us

Tехнологии

Вижте новият Philips USB Docking Monitor

Avatar

Публикувано

на

221S6QUM for leaflet 012

MMD, водещата технологична компания, лицензен партньор на Philips Monitors, обяви иновативния 21.5-инчов Philips USB Docking Monitor с нов свеж дизайн, който да допълни съществуващия 23-инчов модел като предложи още повече опции за свързване, простота и допълнително екранно пространство за офис потребителите. Моделът 221S6QUMB предлага Plug & Play USB и Ethernet интерфейси, които позволяват на потребителите на преносими компютри да свържат цялата налична периферия, както и да получат достъп до Интернет и офис мрежата, като се наслаждават на допълнителна екранна площ – с брилянтна чистота и живи цветове. Всички това е възможно просто чрез включването на един единствен USB кабел.

Томас Шаде, Вицепрезидент на MMD за EMEA, каза:

„Все повече и повече мобилни професионалисти предпочитат ултратънки преносими компютри, в които не достигат портове и интерфейси. Налице е истинска необходимост от дисплей, който осигурява моментален достъп до настолна периферия – и мигновена продуктивност, когато потребителите са в офиса. Новият 21.5-инчов Philips LCD Docking Monitor свързва преносимия компютър към всички устройства, свързани с дисплея. Също така, той разширява наличното екранно пространство, позволявайки на хората да използват, както екрана на ноутбука, така и големия AH-IPS дисплей, без да се налага да настройват резолюцията.”

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]221S6QUMB_f image4[/media-credit]

Различното умножаване на портове

За разлика от конвенционалните порт репликатори или докинг станции, които използват допълнителен хардуер и кабели, Philips USB Docking Monitor разполага с вградени опции за свързване, които са на разположение на потребителите само след свързване на стандартен USB кабел към техния ноутбук. Това е смислена простота. Потребителите могат просто да закачат устройства по техен избор – като например пълноразмерна клавиатура и мишка или външен диск, или уебкамера – към USB монитора и мигновено да се възползват от подобрената продуктивност. Със своя интегриран Ethernet порт дисплеят осигурява достъп до Интернет и корпоративната мрежа като елиминира кабелите, които обикновено се използват за целта.

Разширен десктоп – с брилянтно AH-IPS качество

Advertisement

Посредством свързването на ноутбук към дисплея потребителите получават и допълнително екранно пространство, с което да работят. То е особено полезно за разполагане на допълнителни прозорци при едновременна работа с множество приложения. Резолюцията се настройва автоматично – няма нужда от допълнителни стъпки, за да започнете работа. С усъвършенстваната AH-IPS технология USB Docking Monitor дава много повече от допълнително пространство. Той предлага подобрено зрително изживяване с широки ъгли на видимост, брилянтно и рязко пресъздаване на цветовете. Всичко това прави монитора идеален за приложения, където е важна точността на цвета и консистентната яркост.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]221S6QUMB_pivot45_29[/media-credit]

С грижа за офис служителите

Като отражение на стремежа на MMD и Philips Monitors да предлагат иновативни дисплеи, които помагат на хората да подобряват своята продуктивност, без да правят компромис със здравето си, новият USB Docking Monitor е проектиран да намали напрежението сред офис служителите, които прекарват часове пред дисплеите всеки ден. Така например, той разполага с технологията Philips Flicker-Free за регулиране на яркостта и намаляване на трептенето за по-комфортно зрително преживяване. Малкото разстояние между рамката и бюрото прави дисплея идеален за потребители, които носят бифокални, трифокални очила или такива с прогресивни лещи. Благодарение на стойката SmartErgoBase, потребителите могат да накланят и завъртат дисплея до точната позиция, която предпочитат, като това намалява физическата умора от дългите работни дни.

Новият Philips 221S6QUMB USB Docking LCD Monitor е наличен в големите магазини за електроника на цена от 487 лв. с ДДС.

снимки: PR

Advertisement
Continue Reading
Advertisement