Connect with us

Кино

Вижте официалният трейлър на „Имало едно време един уестърн“

Avatar

Публикувано

на

poster1

След като в интернет вече се появиха първи кадри на Клаудия Кардинале от снимачната площадка на дебютния филм на режисьора Борис Десподов “Имало едно време един уестърн” (Twice Upon a Time in the West), днес неговите продуцентите представиха официалния трейлър и плакат на филма.

Снимките на продукцията са продължили шест седмици между пустинята Табернас в Южна Испания и домът на Клаудия Кардинале в Париж, а в него освен италианската кино-легенда участват Диана Паскалиева, Алекс Брендемюл, Франсес Гарридо, Пепе Фонда, Лаура Конехеро, Красимир Иванов, и Лoрънс Бъртън.

Режисьор на филма е Борис Десподов („Коридор №8“, „Три сестри и Андрей“), продуценти са Борис Десподов и Андрей Паунов, а сценарият е дело отново на тандема Десподов и Паунов. Оператор е испанецът Джими Гимферер, носител на множество международни награди.

Клаудия Кардинале пристига специално за световната премиерата на филма в София, която ще се състои на 7 октомври 2015 г. в голямата зала на Софийската опера и балет, която за първи път ще отвори врати за филмова премиера, в присъствието на 900 VIP гости.

От 9-ти октомври филмът ще се завърти в кино-салоните на Cinema City МОЛ София, Cinema City в Пловдив, Cinema City  в Русе, Cinema City в Благоевград, Cine Grand София, Cine Grand София Ринг МОЛ, Дом на киното, Евро Синема, Одеон, G8 Cinema и Френски Културен Институт.

Advertisement

„Имало едно време един уестърн“, е в селекцията на конкурсната прогарама на 33-ия фестивал на българския игрален филм ЗЛАТНА РОЗА, а прожекцията за почитателите на българското кино във Варна ще е на 10 октомври 2015 г. от 16:00 ч., в Зала 1 на Фестивален и конгресен център – Варна.

Continue Reading
Advertisement