Connect with us

Музика

Вижте програмата за концерта на Everlast на 31 юли

Avatar

Публикувано

на

everlast kavatsi 2015 poster web

EVERLAST ще изнесе за трети път концерт у нас – на 31 юли на плаж Каваци. Популярният американски изпълнител ще пристигне ден по-рано в България, като ще прекара вечерта преди събитието в София. В ранните часове на петъка той и неговият екип се отправят към Черноморието, където ще бъдат хедлайнери на музикална програма с участието на още три групи. Самият лайв ще се случи непосредствено до морския бряг – пред клуб Алкохол (Каваци).

Специално за първото по рода си шоу на тази локация, териоторията на плажа пред клуба ще бъде пригодена да посрещне изпълнители и фенове – с поставянето на сценични съоръжения, допълнителни барове, добре обособена зона за хранене и подходящо организиран пропусквателен режим. Вратите ще отворят точно в 19:00. Първи на сцената, в 19:30, излиза DAYO нов, обещаващ роден проект, чиято музика е описвана като представяне на нахални хип-хоп бийтове в комбинация с тромбон, сурови семпли, масивни бас линии и безкрайни атмосфери в изпълнение на цяла плеяда от известни в средите музиканти, които ще дадат откровено приятен и свеж старт на събитието. Следват две от най-успешните за настоящата година български рок-банди – JEREMY? и ODD CREW. Първите ще свирят от 20:30 ч., изцяло авторски сет, а вторите ще представят, иначе твърдата си музика, в любопитни акустични аранжименти от 21:30 ч. Самият EVERLAST е предвидено да се появи на сцената в 22:45 ч. Веднага след края на концертната част, вечерта ще продължи с афтър-парти на същото място – с DJ-сетове, подготвени от Raw Land и DoLittle.

Everlast e американски музикант. В началото на 90-те основава световноизвестната рап група House of Pain. Популярен е с това, че съчетава различни музикални стилове на сцената. Името му се отличава с успешна солова кариера. Everlast издава 8 студийни албума като самостоятелен артист. Печели нарадата Грами за дуетната песен “Put your lights on” заедно с Карлос Сантана. През годините има общи проекти със Snoop Dogg, Swallen Members, Cypres Hill и много други. Най-лансираното му парче е „What it’s like” от албума Whitey Ford Sings The Blues от 1998 г.

Билети за летния лайв на EVERLAST на 31 юли се разпространяват в мрежата на Eventim.bg (http://www.eventim.bg/bg/bileti/stroeza-i-alkohol-predstavt-everlast-klub-plaz-kavaci-399424/event.html). След като броят на промо-билетите е отдавна изчерпан, в момента те се предлагат на цени от 45 лв. при предварително закупуване и 50 лв. на самата дата и на място. Каси – Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, Строежа, клуб Алкохол (Каваци), както и онлайн – през сайта на компанията. Препоръчва се предварителното подсигуряване с билети, както и по-ранното влизане в зоната на плажа!

Програмата по часове:
19:00 – Отваряне
19:30 – DAYO
20:30 – JEREMY?
21:30 – ODD CREW (Acoustic)
22:45 – EVERLAST
After PartyRaw Land & DoLittle (DJ Sets)

===

Advertisement

Линк към събитието във Фейсбук:
EVERLAST – Live @ Club Alcohol, Kavatsi Beach – 31 July 2015!
https://www.facebook.com/events/1612047845719706/?action_history=null

===

Билети:
http://www.eventim.bg/bg/bileti/stroeza-i-alkohol-predstavt-everlast-klub-plaz-kavaci-399424/event.html

Continue Reading
Advertisement