Connect with us

Музика

Вижте програмата за концерта на MYSTIKAL на 20 януари

Avatar

Публикувано

на

MYSTIKAL е вече в София! Американецът, познат най-вече като хип-хоп изпълнител с богата и успешна самостоятелна кариера, но отскоро допълнително нашумял и от общия си хит с Mark Ronson, ще изнесе шоу за първи път в България тази сряда, 20 януари. Събитието ще се състои в столичния клуб Терминал 1 (ул. Ангел Кънчев 1) – по покана на домакините и с подкрепата на любимото ирландско уиски Bushmills.

MYSTIKAL е вече от два дни у нас – от общо четири, които ще прекара в България. Изпълнителят пристигна специално по повод концерта си в София, идвайки от шоу в Бахрейн и отклонявайки се от маршрута си обратно за Щатите. Рапърът използва пълноценно прекараното тук време, включително срещайки се с част от музикантите от избраните за подгряващи български групи. Очаква се по време на концерта в Терминал 1 публиката да стане свидетел на колаборации между хедлайнера и една от съпорт-бандите.

В сряда вратите на Терминал 1 ще отворят в 21:00 с тематичен диджейски сет на DoLittle. Изявите на живо стартират от 21:45 с изпълнителите от лейбъла Getto Productions. В рамките на 15 минути те ще изпълнят части от популярни свои парчета, както и ще представят напълно нов материал. Веднага след тях на сцената се качват Bora Dokle и бенд от още четири души, последвани от кратък сет на ветераните от OCG. Bobo & The Gang ще изнесат 40-минутен концерт от 22:30. Мистикъл ще стартира своят лайв от 23:30. Билети за събитието все още могат да бъдат открити в мрежата на Eventim.bg – Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, Строежа, както и онлайн през сайта на компанията – http://www.eventim.bg/bg/bileti/mystikal-usa-sofi-klub-terminal-1-420588/event.html. Цената е 40 лв. Препоръчва се предварителното закупуване!

Mystikal invites you to Club Terminal 1, Sofia – 20 January 2016

Advertisement

 

Mark Ronson – Feel Right ft. Mystikal

 

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement