Connect with us

Общество

Вижте програмата на FUNCITY+

Avatar

Публикувано

на

FUNCITY 2017 manga

Остават броени дни до началота на най-грандиозният младежки хестивал в България FUNCITY+ и програмата му става все по-пъстра. Фестивалът ще се проведе от 30 август до 3 септември 2017 в района на Пристанище Варна.

Събитията ще бъдат разпределени в няколко зони – главна сцена, танцова арена, сцена DANCE WORKSHOPS, спортна зона, SQUAREBALL ZONE, SLACKLINE ZONE, място за йога, SKATE & BLADE PARK, подвижна DJ бус платформа и творческа зона.

В творческата зона на фестивала ще можете да се включите в музикална рок работилница, аниме и манга мероприятия, 3D PRINTing студио, творчески игри, работилница по роботика, конкурс за създаване на най-оригинален образ на FUN CITY+, графити и стрийт арт демонстрации, циркова работилница и много други игри.

FUNCITY 2017 skateblade

На танцовата арена всеки ще може да се пробва в десетки видове уроци по танци, а на 1 септември там ще се проведе и оспорвано състезание по бийтбокс със специалното участие на SKILLER и ПЕЧЕНКАТА.

Специално за тазгодишното издание на младежкия фестивал FUNCITY+ във Варна пристигат едни от най-добрите артисти, които ще проведат своите танцови работилници на 1, 2 и 3 септември  в стиловете хип-хоп, брейк денс и попинг (hip-hop; break dance; popping). Това са J.K. Sanchez (Чехия), B-Boy Mandy (Чехия) и Mircae Ecxarcu ( Румъния).

Advertisement

На 2 септември 2017 ще се проведе и танцово състезание с танцьори от цялата страна, на което ще бъдат жури гост-артистите от чужбина.

Огнено представление, уличен цирк, магично шоу, аниме и манга мероприятия, калиграфия, COSPALY, К РОР, стрийтбол, скейт, блейд и лонгборд състезания, демонстрации и подвижна DJ платформа са само малка част от акцентите в програмата на FUNCITY+!

FUNCITY 2017 dancearena

Напомняме и че популярният телевизионен формат „Голямото рок междучасие” ще проведе регионална квалификация по време на FUNCITY+, а записванията продължават до 30 август 2017 на www.rockbg.com.

Атрактивният младежки фестивал FUNCITY+ е едно от основните събития на инициативата „Варна – Европейска младежка столица” 2017, чиято основна цел е да превърне града в притегателен център за бизнеса и младите хора и да събере на едно място всичко, което вълнува младежите в Европа.

Очаквайте още подробности за FUNCITY+ и програмата му.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement