Connect with us

Кино

Вижте първият тийзър на „Добрия Динозавър“

Avatar

Публикувано

на

Ами ако астероидът, променил завинаги живота на Земята, ни беше подминал и гигантските динозаври не бяха измрели? Вълнуващият сюжет на ДОБРИЯТ ДИНОЗАВЪР проследява историята на Арло – енергичен, 21-метров тийнейджър Апатозавър с голямо сърце. Спокойната среда, в която Арло живее, е разтърсена от травмиращо събитие и той поема на мисия, за да възстанови мира. Междувременно се сдобива с неочакван спътник – малко момче на име Спот. Арло ще трябва да се изправи пред страховете си и да покаже на какво наистина е способен.

Заедно с ДОБРИЯТ ДИНОЗАВЪР се очаква и късометражния филм на Дисни и Пиксар „Party Central” с любимите на всички таласъми Майк и Съли, които се събират отново със своите Озма Капа приятели за един лудешки парти уикенд в Университета за таласъми. Групата организира първия си купон, но никой не идва. За всеобщо щастие Майк и Съли имат план, с който „Party Central” да се превърне в най-епичния купон, който училището е виждало.

Режисьор на анимацията е Питър Сон, чийто режисьорски дебют е късометражния филм на Пиксар “Partly Cloudy.” Работил е в различни части на продукциите на Пиксар и е озвучавал роли в Рататуй и Университет за таласъми. Продуцент на ДОБРИЯТ ДИНОЗАВЪР е Денис Рийм, който продуцира „Колите 2” „В небето”.

Continue Reading
Advertisement