Connect with us

Кино

Вижте първия трейлър на Терминатор: Генисис

Avatar

Публикувано

на

Terminator Intl 1Sht Skull

Арни се завърна с първия трейлър на Терминатор: Генисис. Новата епична битка между хора и машини удря 3D кината на 3 юли догодина

Току-що излезлият първи трейлър на новата част от поредицата ни подготвя за силни експлозии, пътуване във времето, роботи и, както беше обещал, Арнолд Шварценегер се завръща!

Джейсън Кларк („Зората на планетата на маймуните“, „Великият Гетсби“) е Джон Конър. Изправен сред тълпа от хора в очевидно антиутопичното бъдеще, за което предупреждаваше Сара Конър, той се опитва да предотврати края на света.

Годината е 2029-та и Джон Конър изпраща Кайл Рийз (Джей Кортни) обратно в 1984-та, за да спаси майка му от Терминатора, програмиран да я убие. Сара Конър, в чиято роля влиза звездата от Game of Thrones Емилия Кларк  отново е на мисия да оцелее. Изненадата е, че тя не е слаба и уязвима и противно на очакваното, съвсем няма нужда от спасяване. „Всичко се е променило”, казва тя. Светът от миналото не е същият, а Терминаторът вече е мъртъв.

Сред впечатляващи екшън сцени, сред които скок с мотор върху влак в движение, училищен автобус, падащ от моста Голдън Гейт и Шварценегер, който скача право в един хеликоптер, ТЕРМИНАТОР: ГЕНИСИС обещава да бъде силно завръщане и едно от заглавията на следващата година.

Advertisement

ТЕРМИНАТОР: ГЕНИСИС е режисиран от Алън Тейлър (Game of Thrones и „Тор: Светът на мрака“) и е първият от поредицата от 2009г., когато филмът е без участието на Шварценегер, по това време Губернатор на Калифорния.

ТЕРМИНАТОР: ГЕНИСИС излиза в кината у нас на 3D на 3 юли 2015г.

Continue Reading
Advertisement