Connect with us

Tехнологии

Виж света от птичи поглед с Huawei P9 на дрон


Avatar

Публикувано

на

За първи път в България Huawei P9 ще покаже света около нас по нетрадиционен и различен начин – от дрон. Концепцията на нестандартната кампания с дрон е вдъхновена от лансирания в края на април на българския пазар Huawei P9, който преоткрива смартфон фотографията. Качен във въздуха, P9 представя историята на един млад човек, преминаващ през София с велосипеда си, за да достигне до Витоша. По време на своята разходка, героят „разказва“ за красотата, неповторимите емоции и положителното настроение в най-фините детайли, при това от неочаквана и завладяваща перспектива.

Потребителите могат да видят София по нов начин с дрон проекта на Huawei, следейки социалните канали на компанията.

[media-credit id=2 align=“alignleft“ width=“640″][/media-credit]

Ключът към превъзходните възможности за заснемане на кадри от въздуха се крие в новия Huawei P9. Дизайнът на двойната камера на смартфона, разкриващ напълно способностите на оптичните лещи Leica, продава неповторим почерк и детайлност. Цветната камерата улавя цветовете с яркост, докато монохромната камера е невероятна в постигането на дълбочина и детайли в снимката. Възможностите на P9 изпъкват в по-тъмни условия, тъй като двойната камера гарантира улавянето на повече светлина и постига по-добро качество на изображенията.

Huawei P9 съчетава страхотен, гладък дизайн и прецизен детайл с технология – произведение на изкуството – за да може да промени начина, по който виждаме света.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“640″]Huawei P9 drone project (3)[/media-credit]

Advertisement
Continue Reading
Advertisement