Connect with us

Музика

Виктория Георгиева – гласът, който пленява с първа самостоятелна песен  

Avatar

Публикувано

на

Вълшебният глас на Виктория Георгиева вдъхнови Графа да създаде красивата балада “Незавършен роман”. Песента идва няколко месеца след като младата певица подписа договор с лейбъла Монте Мюзик и участва в успешния летен проект “Нищо случайно” с Ники Бакалов и VenZy.

Виктория става популярна, когато е само на 17 години и е сред финалистите в един от успешните музикални ТВ формати.  Феновете сe влюбват в изключителния ѝ глас и силното ѝ сценично присъствие. Очакванията към нея са да продължава да се развива и създава красива музика, в която да се наслаждаваме на въздействащия й тембър.

Първият си самостоятелен сингъл “Незавършен роман”  Виктория Георгиева  записва на един дъх, като го изгражда съвършено вокално и емоционално, а във видеоклипа, който се радва на завиден интерес и одобрение в онлайн пространството, пленяващото ѝ присъствие докосва сърцето.

 Композитор и автор на текста е Графа, който споделя, че за него е вдъхновение и удоволствие да прави музика за толкова талантлив и харизматичен нов артист. Пианистът Милен Кукошаров свири на роял музикалния акомпанимент, който допълва  въздействието на красивия глас на Вики. Финалната версия на песента е готова четири месеца след първото демо, а видеото става факт само за седмица. Режисьорът Васил Стефанов залага основно на присъствието на Виктория и не греши. Картините и музиката се сливат в едно, за да се получи “Незавършен роман”.

Новото видео на Виктория Георгиева вече е в официалните канали на Монте Мюзик в интернет, а песента набира скорост в ефира на българските радиа и телевизии.

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement