Connect with us

Музика

Виктория с поредица от 12 онлайн концерта в месеците преди Евровизия 2021

Avatar

Публикувано

на

Victoria Tears Getting Sober Silvia Bratanova 1

Виктория, снимка: Силвия Братанова

Виктория планира поредица от онлайн концерти в новата международна платформа Sessions. Българският представител на Евровизия 2020 и 2021 ще зарадва фенове си с 12 едночасови музикални изпълнения в следващите месеци, което ще е своеобразно онлайн промо турне за конкурса Евровизия 2021, който ще се проведе през май месец следващата година.

Първият концерт е тази вечер от 21 часа българско време и любителите на музиката ще могат да го проследят в нейната официална страница в Sessions.

Виктория споделя за предстоящите музикални участия: „Много се радвам, че ще имам възможност да изнеса поредица от концерти за всички, които ме подкрепят на Евровизия. За съжаление, ние артистите имаме все по-малко възможности да се срещаме с публиката, а това на мен много ми липсва. Концертите със Sessions ще ми позволят точно това – да имам директен контакт с моите фенове от цял свят и да ги зарадвам с моята нова музика.“

Концертът можете да гледате тази вечер от 21 часа на адрес: https://sessionslive.com/VICTORIA759

Advertisement

Следващите дати за онлайн концертите на Виктория ще бъдат обявявани поетапно в нейните профили във Фейсбук и Инстаграм. Ограниченията за пътуване и събиране на обществени места са причината все повече артисти да се обърнат към алтернативната форма на онлайн концерти. За Виктория това е изключително важно, защото българските представители на Евровизия всяка година  взимат участие в международни промо концерти преди конкурса, чието провеждане през 2021 година е под въпрос заради пандемията от коронавирус. Организаторите на Евровизия 2021 обаче работят усилено за провеждането на конкурса през май и гарантират, че той ще се случи.

През юли Виктория получи награда за най-добър артист на 2020 година от европейското радио ESC Radio. Отличието се връчва всяка година, като изборът е в ръцете на слушателите на независимото радио, което излъчва европейска музика и песни от конкурса Евровизия целогодишно. В края на месец юни певицата представи и своя нов видеоклип към песента „alright”.

Continue Reading
Advertisement