Connect with us

Lifestyle

Винтидж базар и суинг танци с Dance Station в Paradise Center

Avatar

Публикувано

на

Като част от седмичното събитие „Paradise Dance Week”, срядата е посветена на най-забавните танци – суинг, lindy hop, Charleston и Boogie Woogie.
Докато на сцената, преподавателите на Dance Station ви показват основните стъпки и откриват пред вас танцът на забавата, любителите на винтидж модата ще могат да пробват облекла от специалния ни щанд. На място ще има и ретро бутка с фотограф, който ще запамети вашата винтидж визия.
Всичко започва в 17:00 ч., а сцената ще откриете, като се заслушате в музиката.
Очакват ви открити уроци, представления, винтидж базар, ретро облекла и весело настроение с преподавателите на Dance Station.
Всичко това е част от Paradise Dance Week. Оглеждайте се за нашите танцови „кондуктори“, който ще ви запознаят с танцовите спирки в Dance Station. Ако билета ви е „редовен“ ще ви изненадат с невероятни намаления от месечните абонаменти в Dance Station.
Dance Station е иновативен танцов център, създаден от Ани Дончева и Ралица Мерджанова, с подкрепата на съмишленици, партньори и любители на танците.
Танцовото училище е сбор от комплексни услуги, компетентни преподаватели и качествена танцова програма, които целят да развият танцовото изкуство в България.
Следете страницата във фейсбук за повече информация. – www.facebook.com/dancestation.bg
Посетете сайта за да разберете повече за танцовото училище, преподавателите, стилове и предстоящи събития – www.dancestation.bg

Continue Reading
Advertisement