Connect with us

Кино

Вин Дизел със звезда на Алеята на славата

Avatar

Публикувано

на

Снощи в Ел Ей се състоя световната премиера на едно от най-дългоочакваните продължения на годината БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 7. Освен с традиционния червен килим, хилядите фенове, събрани от цял свят и почестите, отдадени на покойния Пол Уокър, събитието в Холивуд беше белязано и от посвещаването на Звезда на Алеята на славата на актьора и режисьор Вин Дизел. С богатата си кариера на актьор и продуцент, нюйоркчанинът съвсем заслужено остави отпечатък от дланите и ходилата си в циментова отливка, за да увековечи постиженията си в киното. Освен в главната роля на Доминик Торето, Вин Дизел е и продуцент на филмите от поредицата БЪРЗИ И ЯРОСТНИ от четвърта част насам. Продуцира и друга успешна холивудска поредица, чието продължение предстои, Хрониките на Ридик.

Веднага след церемонията на Алеята на славата, една нестандартна за Холивуд премиера зарадва феновете. На камерен коцерт звездите от БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 7 споделха, какво е семейството за тях, колко са близки извън снимачната площадка и, разбира се, отдадоха почит на човека, който, по думите на Вин Дизел, ги гледа отгоре и е с тях всяка минута. Wiz Khalifa и Tyga изпълниха на живо своите песни, включени в саундтрака на филма. Парчето See You Again на Wiz Khalifa и Charlie Puth е специално посветено на Пол Уокър и финалните кадри, отдаващи заслуженото на единия от основополжниците на култовия франчайз.

1379876_703786243042028_1094967243821660009_n

След световната премиера критиката се изказа повече от положително за БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 7. Според американското издание на Esquire, „филмът няма да получи номинация за Оскар, не заради липсата на качества и бокс офис, а защото Академията са станали прекалено елитарни“. Според Ню Йорк Таймс това е поредица, която с всяка следваща част продължава да изригва. Лос Анджелис Таймс определя филма като „забавление с много гориво във всички цилиндри“.

Междувременно, БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 7 вече постави рекорд в България. Филмът с участието на Вин Дизел, Пол Уокър, Дуейн „Скалата“ Джонсън, Мишел Родригез, Джейсън Стейтъм, Кърт Ръсел и куп други звезди отвори на рекордните 79 екрана в цялата страна. През първата си седмица на голям екран седмата част от поредицата разби досегашния рекорд от 69 екрана, който беше поставен само преди месец и половина от Петдесет нюанса сиво.

БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 7 е вече в кината, IMAX и 4DX.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement