Connect with us

Музика

Влади Ампов-Графа ще пее в Tobacco Garden Bar

Avatar

Публикувано

на

Поредицата от специални събития в лятната градина на столичния Tobacco Garden Bar стартира с лайф на Влади Ампов-Графа на 28 май, четвъртък, от 21.00 часа. За почитателите на клубния бийт DJ Kaiski подготвя четиричасов сет.

На сцената на Tobacco Garden заедно с Графа ще излязат DJ Bor4e (електрически барабани, перкусия, DJ) и Венци Трифонов (саксофон, арменски дудук и други). На лайфа в Царската градина в София Графа ще представи най-новите си парчета, както и емблематични хитове с клубно звучене. С присъща енергия и завладяващ чар лиричният глас на българската поп музика ще изпее: „На ръба на лудостта“, „Домино“ „Закъснявам, човек“, „А дано, ама надали“, „Дим да ме няма“, „Невидим“, „Ако има рай“, “Крадена любов“, „Чуваш ли ме“ и много други. Входът за събитието е свободен, с предварителни резервации.

Артистичното пространство зад Царския дворец е сред култовите спотове в столицата. През месец май всички почитатели на добрия саунд и забавленията под открито небе могат да се насладят на специално селектираната диджей програма в комбинация с перефектни коктейли, запазената марка на Tobacco.

Старинната градина привлича с автентичен дух и оригинална атмосфера, а изваяните масички и столчета от ковано желязо допълнително засилват неповторимото аристократично усещане. Заведението е отлично място за разхлада в горещия град сред оазис от освежаваща зеленина и тонизиращи напитки, миксирани от майсторите зад бара. Въздухът и настроението, уединението на локация, превръщат Tobacco в идеалното пространство за релакс в столичната динамика.

Continue Reading
Advertisement