Connect with us

Кино

„Връзки“-те се разплитат от 4-ти април по FOX Life

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Вторият сезон на сериала „Връзки“, който през април тръгва по Fox Life, продължава да се снима на пълни обороти. На снимачната площадка на сериала в красив апартамент в центъра на София, екранното семейство Мика (Лили Маравиля) и Тони (Михаил Билалов) реализират новите сцени от очакваното с интерес продължение на успешната българска поредица. Сюжетът на градската комедия с елементи на драма ще продължи да се върти около спалнята на Тони и Мика и ще очарова с интелигентен хумор, актуален сюжет и брилянтна актьорска игра. През новия сезон във „Връзки“ предстои избухването на истинска предразводна война, в която ще бъдат замесени всички. Двамата герои отново ще бъдат в центъра на драматичните обрати в сериала и ще се окажат оплетени в множество видими и невидими връзки, от които на повърхността ще изплуват неочаквани събития. Мотото на новия сезон гласи: Ако искаш семеен мир, готви се за семейна война!“.

 От 4ти април в 22:00 ч., всеки понеделник по FOX Life – любимият канал на дамската аудитория, едно голямо семейство, изпълнено с любовни интриги и тайни ще отвори вратите на дома си за зрителите.Новите епизоди на „Връзки“ ще се излъчат в България, Сърбия, Хърватия, Словения, Македония, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Косово и Албания.

 Във втория сезон на поредицата отново ще участват любимите на всички актьори – Михаил Билалов, Лилия Маравиля, Анжела Недялкова, Анета Сотирова, Валери Йорданов, Яна Маринова, Николай Ишков и Лорина Камбурова. В сериала ще се изявят и гост-звезди, които ще приемат предизвикателството да изиграят самите себе си.

 Продуцент на втория сезон на „Връзки“ отново е “Емо Вижън”. В екипа влизат режисьорите Димитър Димитров и Виктор Божинов, сценаристите Ваня Николова и Нели Димитрова, операторът Борис Славков. През януари тази година FOX Networks Group придоби правата за излъчване на първия сезон на “Връзки” за 8 територии, в които оперира. Комедийно-драматичните епизоди се излъчват в прайм тайм всеки понеделник по FOX Life в Сърбия,Хърватия, Словения, Македония, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Косово и Албания.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement