Connect with us

Lifestyle

Всеки може да бъде лице на корицата на новия каталог на ИКЕА

Avatar

Публикувано

на

covers personal 2

снимка: PR

Шведската мебелна верига кани всички свои фенове да се съберат с близките си хора и заедно да станат първите български лица на световния ИКЕА каталог за 2016 г. През първите две седмици в кампанията се включиха над 300 човека.

Всеки уикенд от 12 септември до 4 октомври ИКЕА кани всички свои фенове, които мечтаят да бъдат лица на световното издание, да го направят в Sofia Ring Mall, където е пресъздаден интериорът от корицата на новия каталог на ИКЕА за 2016. Всички желаещи и близките им ще бъдат снимани от професионален фотограф и ще получат оригинално копие със собствения си лик. Със снимките на участниците ще бъдат отпечатани истински пресонализирани каталози, които те могат да получат от магазина на ИКЕА в София от 20 септември до 11 октомври. През първия уикенд на кампанията самите служители на ИКЕА България станаха лица на новия каталог

През седмичните дни всички посетители на кухнята от корицата в Sofia Ring Mall ще могат и сами да се снимат в интериора й с помощта на собствено мобилно устройство и да качат снимката си във Facebook страницата на ИКЕА. Всички снимки ще бъдат добавени в специален албум „Ние, корицата“ и след като се отбележат на снимката си, участниците могат да спечелят подаръчни комплекти от линията IKEA 365+ и новителимитирани колекции на ИКЕА -SITTNING и  HEMSMAK и продуктите за оранжерия SOCKER.

Нестандартната кампания е по повод фокуса на новия каталог на ИКЕА върху кухнята – като място за сладки мигове със семейството и приятелите. Според ИКЕА някога традиционното място за готвене, днес се превръща в сърцето на дома. Тук семейството и приятелите се забавляват, тук децата обсъждат училищните проекти, тук хобитата оживяват и именно тук се събираме, за да отбележим значимите моменти в живота.

Advertisement

Новият ИКЕА каталог представя множество идеи за дома на своите 324 страници и е отпечатан в 219 000 000 копия, което го прави едно от най-тиражираните печатни издания в света. Преведен е на 34 езика и се разпространява в 49 страни. Печатната версия има и своето дигитално продължение в приложениетоIKEA Catalogue. Чрез опцията добавена реалност (augmented reality) можете да видите как 400 продукта ще изглеждат в дома ви и дори да направите виртуална разходка из две обзаведени стаи. Апликацията също така съдържа 50 видеа, галерии със снимки и 360о изгледи. Новият ИКЕА каталог може да бъде разгледан онлайн на страницата.

Continue Reading
Advertisement