Connect with us

Събития

Всички мачове от NBA вече са достъпни с новия League Pass на Eurosport Player

Avatar

Публикувано

на

От днес абонатите на Eurosport Player могат да гледат онлайн или на мобилните си устройства всички мачове от Националната баскетболна асоциация, благодарение на новия NBA League Pass. Спортният канал предлага ексклузивната услуга на феновете на баскетбола, след като подписа дългосрочен договор с NBA за правата върху онлайн разпространението на срещите. Споразумението включва и всички съпътстващи Мача на звездите събития, които ще се проведат този уикенд в Торонто.

[media-credit id=198 align=“alignleft“ width=“200″][/media-credit]

Цената на пакета за достъп варира според желанието на зрителя – могат да се избират само определени срещи, само мачовете на любимия отбор или само срещите от плейофите и финалите на NBA. Мачовете са на разположение и “on demand” – могат да бъдат гледани по всяко време, както на живо, така и на запис.

Абонатите на NBA League Pass ще могат да се възползват от всички предимства на Eurosport Player – симулкаст предаване на Eurosport 1, Eurosport 2 и Eurosportnews, както и допълнително съдържание, което дава възможност на феновете да персонализират изживяването от гледането на любимия си спорт.

NBA League Pass може да се ползва навсякъде в Европа, с изключение на Дания, Франция, Германия, Италия и Испания.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement