Connect with us

Музика

Вторият хедлайнър на „Sofia Metal Fest 2016“ са KREATOR

Avatar

Публикувано

на

SOFIA METAL FEST 2016 2 headliners POSTER

KREATOR ще са основната група на 10 април по време на първото издание на Sofia Metal Fest.

Както всички знаят, KREATOR са една от най-известните в света и най-влиятелна европейска Thrash Metal банда. Една от групите с най-голям принос в историята на метъла и пример за подражание и вдъхновение на поколения музиканти. Една от най-мощните групи с най-силно сценично присъствие, въпреки своята почти 30-годишна история!

KREATOR и PARADISE LOST на една сцена! Бъдете там!

Вече можем да обявим и цените на билетите, които ще влязат в продажба от днес в 13:00 часа онлайн и в мрежата на Eventim в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили,Germanos, Technopolis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Easy Pay, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно в бензиностанции OMV в цялата страна.

До 14:00 часа на 18 декември цената на фестивалния билет ще е 100 лева, като след това и до 31 март включително цената ще е 120 лева. От 1 април до 10 април пропуските ще са по 140 лева. Билета за възрастова категория от 7 до 14 годишна възраст (включително) ще бъде с 50% по-евтин, а децата до 7 години ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация! Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет! Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст, трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтегли от тук. Няма да се допуска един придружител на 3 (три) и повече лица под 18 години!

Advertisement

Както знаете, събитието ще се състои на 9 и 10 Април 2016, в столичната зала Универсиада и е от типа фестивал на закрито (indoor fest). Предстои оповестяването на останалите участници и допълнителна информация.

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети!

Continue Reading
Advertisement