Connect with us

Общество

ВЪЛЦИ в „Сезонът на Тюдорите“

Avatar

Публикувано

на

снимка: VIASAT HISTORY

Най-добре е да си пуснете Viasat HISTORY в 7:20 вечерта на 7 август, понеделник, и да не сменяте до 22:00 на 13 август, неделя. Това е един от двата възможни начина да преживеете „Сезонът на Тюдорите“. Другият: мега-маратон на всички поредици на самия 13 август, неделя!

Историческата драма, която спечели възхищението на критиците, показва въздигането на Томас Кромуел, син на скромен ковач. След свалянето на кардинал Уолси, неговият секретар Томас Кромуел се оказва въвлечен в измамите и интригите на двора на крал Хенри VIII и скоро става близък съветник на краля – роля, пълна с опасности.

Picture shows: King Henry VIII (DAMIAN LEWIS)

По бестселърите на Хилари Мантел и с участието на Марк Риланс (Dunkirk) и Деймиън Люис (Homeland), „Вълци“ представя близък портрет на Томас Кромуел, блестящия съветник на крал Хенри VIII и стратегическите му ходове в коридорите на властта в двора на Тюдорите. Със специалното участие на Джонатан Прайс (Game of Thrones; Taboo) като кардинал Уолси.

13 август – Епизод 1 – „Трикът с три карти“

Advertisement

Покровителят на Томас Кромуел кардинал Уолси е освободен от длъжност като лорд канцлер и е принуден да напусне двореца си. Старите английски благороднически семейства, чието право да бъдат единствени съветници на краля е било застрашено, с нетърпение са очаквали този момент. Надеждите му отново да стане кралски любимец са възложени на предания му Томас Кромуел.

Сезонът на Тюдорите по VIASAT HISTORY

През август се впускаме в невероятно пътешествие в епохата на Тюдорите. От мрачния и студен свят на първия Тюдор Хенри VII, през скандалния Хенри VIII и шестте му жени, до Елизабет I – девствената кралица, поредицата открива подробности за техния живот и лични преживявания.

Как са се развили връзките помежду им, какви нови открития са донесли неприятности в домовете им и какво е било значението на техните стаи и обзавеждане? Открийте отговорите от 7-ми август, всеки делничен ден от 7:20 вечерта по Viasat HISTORY.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement