Connect with us

Lifestyle

Вълшебна Коледа с подаръци в Сердика Център

Avatar

Публикувано

на

SerdikaCenter Koleda 2

снимка: ПР

Срещи и снимки с Дядо Коледа, концерти и безплатно опаковане на подаръци в Сердика Център през месец декември

Най-вълшебното време от годината – Коледа, ще бъде по-различна в Сердика Център. Търговският център предлага на всички посетители незабравима обиколка из 8 държави, като ни запознава с тамошните традиции по Коледа. В Холaндия децата оставят сено и моркови в сабо, за да нахранят кончетата му, в Швеция коза от слама е символ на празника, а в Норвегия хората крият метлите си, за да не могат вещиците да излетят с тях.

Между 2 и 22 декември всеки може да обиколи кътовете и да вземе печат в специалния паспорт, който Сердика Център издава на гарата на ниво +1. Голямата награда в томбола е седемдневен круиз за двама в Средиземно море.

Коледните изненади в Сердика Център продължават със специални музикални изненади. Тази година изпълнителите за първи път няма да пеят на сцена, а ще обикалят из търговския център в така наречените „ходещи” концерти. Така всеки може да се окаже „опасно близо” до очарователната Михаела Филева на 7.12., да пее заедно с Графа на 14.12. и с Жана Бергендорф на 21.12.

Advertisement

SerdikaCenter Koleda 1

снимка: ПР

Срещи с Дядо Коледа

И все пак по стара традиция на Сердика Център, Дядо Коледа ще очаква всички деца уикендите на голямата елха, за да провери дали са слушали и да се снимат заедно за спомен.

Щанд за безплатно опаковане на подаръци

Освен че всеки си мечтае да получи желания подарък, той трябва да е добре скрит и красиво опакован, за да може изненадата да бъде още по-голяма. От Сердика Център са се погрижили за красивото опаковане в уникална подаръчна хартия, а помощниците на Дядо Коледа ще направят това напълно безплатно срещу показване на касова бележка.

Advertisement

Повече информация на: https://www.facebook.com/events/546729822543921/

Continue Reading
Advertisement