Connect with us

Lifestyle

В Cine Grand билетите вече не са необходимост

Avatar

Публикувано

на

Половин година след откриването на първия мултиплекс от световната верига Cine Grand в Сити Център София, екипът на киното в България разработи иновативна концепция с грижа за природата, която спестява време на потребителите.

Новата концепция се нарича „Спаси дърво, купи онлайн“ и стимулира киноманите не само да направят резервация за прожекция онлайн, а направо да закупят билетите си по интернет. Програмата е изработена така, че с покупката на билети за филм от сайта на Cine Grand – www.cinegrand.bg , клиентите да получат е-mail или sms с електронен код. Достатъчно е само при влизане в киносалона посетителят да носи своето мобилно устройство, за да покаже кода за достъп на разпоредителите.

„С покупката на билети онлайн се спестява отпечатването на хартиени билети, което пък щади природата, казва Зорница Хитрова, мениджър маркетинг и продажби в Cine Grand. Екипът ни беше много ентусиазиран от разработването на подобен софтуер, защото ние се стремим да бъдем в крак с новите технологии; да пестим време на клиентите ни, понеже знаем, че това е важно за тях. Не на последно място сме загрижени и за околната среда. Това е едно от малкото неща, които можем да направим за планетата ни – да ограничим ненужното използване на хартия.“

Тази есен Cine Grand планира още много изненади за феновете си. Част от тях са срещите с актьори на предстоящи продукции и представянето на единствената в кинобизнеса програма за лоялни клиенти.

Continue Reading
Advertisement