Connect with us

Култура

„Героят“ на Ронда Бърн е вече тук!

Avatar

Публикувано

на

rhonda_byrneСлед като ни просвети в „Тайната“, показа ни „Силата“ и ни заведе до „Вълшебството“, световноизвестната австралийка Ронда Бърн ни среща с „Героят“ (ИК „Изток Запад“), който – сигурна е тя – е стаен във всеки един от нас.

Добилата световна популярност австралийска телевизионна продуцентка и сценаристка Ронда Бърн ни напътства, за да открием по-лесно това, което ни отличава от околните и ни прави специални. За целта Бърн предлага карта на пътя към величието в четвъртата книга от проекта „Тайната“ – „Героят“, който вече броди и из българските книгопродавници.

Името Ронда Бърн се разчу покрай филма „Тайната“, гледан от милиони зрители по света. Истински известна обаче става тя, след като издава и прочутата книга с едноименно заглавие, която е преведена на 50 езика, издадена е в над 25 милиона копия по света и вече над 200 седмици е в списъка с най-продавани заглавия на Ню Йорк Таймс.

Наскоро ежедневникът USA Today я включи в двайсетте най-продавани книги за последните 15 години. Ронда продължава пионерската си работа със следващите книги от проекта: „Силата“ (2010) и „Вълшебството“ (2012), които споделят съдбата на своя предшественик – и те са неразделна част от списъка на най-продавани заглавия на Ню Йорк Таймс. На ход сега е „Героят“, който продължава вече установената линия – да изпълва с позитивизъм и да зарежда с положителна енергия всеки, докоснал се до изданията на Ронда Бърн.

geroqt_coverЛайтмотивът в „Героят“ е, че всеки от нас крие нещо специално в себе си, нещо, което го отличава от останалите и го прави уникален:

„За вас има определен живот; вашият път чака да поемете по него. Книгата „Героят“ е посветена на този път“, категорична е Бърн.

 В луксозното цветно издание, напомнящо визуално на първите две части – „Тайната“ и „Силата“, – дванадесет от най-успелите личности в наши дни разкриват трудностите, пред които са се изправили по – на пръв поглед – невъзможния път, който са извървели, за да стигнат и да се установят трайно на върха. Всички тези хора – произлезли от бедни, проблемни семейства, но дори и за миг не се отказали да следват и сбъднат мечтите си – се обединяват около твърдението, че човек притежава изначално всичко, което му е нужно за да изживее своята най-съкровена мечта. Чрез постиженията си те са живото доказателство на тезата, която Ронда Бърн защитава в изданието: реализирайки мечтата си, ние едновременно изпълняваме успешно своята мисия, намирайки вечно щастие, и – по този начин – променяме не само себе си, а и целия  свят.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement