Connect with us

Кино

Гледайте сериала „Майки и мащехи“ ексклузивно по Timeless Drama Channel

Avatar

Публикувано

на

Photo 1

Главните роли в хитовата турска продукция са поверени на обичаните актриси Синем Кобал и Хазар Ергючлю

Единственият по рода си канал за турски продукции Timeless Drama Channel (TDC) ще излъчи ексклузивно и за първи път в България хитовата драма „Майки и мащехи“. Зрителите ще могат да гледат сериала със завладяваща и проникновена история всеки делничен ден от 19:50 ч.

Драматичният сюжет на „Майки и мащехи“ се развива през 70-те години в Турция и разказва за две млади жени, чиито различни животи се преплитат неочаквано. Кадер живее в малко село в Анадола и единственото, което иска, е да бъде щастлива заедно с любимия си Мустафа. Трагичен инцидент обаче преобръща живота ѝ и тя е оставена да живее сама в Истанбул. Зелиха е умна и образована жена и е в страстна връзка с Мурат, който непрекъснато я поставя в опасни ситуации заради дейността си на активист. Пътищата на двете жени внезапно се пресичат и те започват да водят ожесточена битка, която завинаги ще бележи животите им. В главните роли влизат едни от най-популярните лица на турското кино – Синем Кобал и Хазар Ергючлю, които предизвикаха огромен интерес със сериалите „Малки тайни“, „Север Юг“ и „Кварталът на богатите“.

„Майки и мащехи“ е само една от многото вълнуващи продукции, на които могат да се насладят зрителите на TDC. Каналът е достъпен в България ексклузивно в мрежата на Булсатком като част от плана ПРЕМИУМ+ и пакета DRAMA, предлагани от оператора.

В глобален мащаб TDC се развива изключително динамично, като към момента се гледа от над 5 милиона домакинства и е особено популярен в Централна и Източна Европа, на Балканите и в Близкия Изток. Каналът е част от богатото портфолио на SPI International/FilmBox, глобална медийна компания, която оперира 42 телевизионни канала на 6 континента.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement