Connect with us

Кино

Гледаме „Крийд: Сърце на шампион“ на 1 Януари

Avatar

Публикувано

на

Creed BG poster

Нашумелият още в премиерния си уикенд Крийд: Сърце на шампион ще дебютира пред българските фенове на 1 януари. Роки Балбоа – безспорно най-известният боксьор в седмото изкуство, се завръща на големия екран, за да докаже, че 40 години след премиерата на първия филм, все още може да спечели сърцата на зрителите.

Носителят на „Оскар“ Силвестър Сталоун отново влиза в една от най-запомнящите се негови роли, а Адонис Джонсън, син на някогашния враг на Роки – Аполо Крийд, е изигран от изгряващата звезда Майкъл Б. Джордан (Фантастичната четворка, сериалът Всички мои деца).

Адонис никога не е срещал известния си баща, световния шампион в тежка категория Аполо Крийд, който умира преди раждането на момчето. Не може да се отрече обаче, че боксът е в кръвта му. Адонис се отпрвя към Филаделфия, където се е състоял легендарният боксов мач между Крийд и тогава новака Роки Балбоа. С пристигането си във Фили Адонис открива Роки и го убеждава да му стане треньор. С легендарния боксьор в своя ъгъл младият боец получава шанс да се бори за световната титла. Но дали освен физическата сила, притежава душата и сърцето на шампион?

Крийд: Сърце на шампион идва в кината на 1 януари.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement