Connect with us

Музика

Големият финал на „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 2015” е днес

Avatar

Публикувано

на

GM 20151

Финалният концерт на „Голямо междучасие 2015, ще се проведе на 12 септември 2015г. /събота/, пред паметника на Съветската армия в град София от 19:00ч. Вход свободен.

Двадесет ученически банди от страната бяха допуснати до участие в конкурса за най-добра училищна група „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 2015” със свои авторски парчета. Eлектронно гласуване в сайта на конкурса: www.d2band.com определи трите групи финалисти.  По традиция, D2 дават шанс и на още една избрана от тях група да се бори за голямата награда.

На сцената ще излязат финалистите – Church of Destiny от София, Deadline от Ямбол, Windswept от Плевен, Panic Station от Пловдив, както и групите участници в конкурса от София

Специално за концерта пристига и сръбската банда HURLEUR. Най-добрата ученическа група на Сърбия е участник във фестивала „Bunt Rock Masters”, полуфиналист в „Belgrade demo Fest” и финалист в 49-тото издание на култовия рок-фестивал „Гитариада”.

Водещ на събитието ще бъде Дидо от D2.

Advertisement

Финалистите ще трябва да убедят журито в лицето на D2, че заслужават голямата награда по време на живите си изпълнения.

Голямата награда за победителя в националния конкурс за най-добра училищна група „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 2015” е музикално оборудване по избор на стойност 2000лв.

Тя ще бъде връчена от  заместник- министърът  на младежта и спорта Калин Каменов. Тази година  D2 ще връчат и награда на публиката.

Националният музикален конкурс се организира от D2 с подкрепата на Министерство на младежта и спорта. Концертът в София се осъществява и със съдействието на Столична община.

 

Advertisement

Медийни партньори на „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 2015” са: bTV Web, БГ Радио, Z-Rock, Dnes.bg, Teenproblem.net, Teen View Sofia, Sofia Street Style, Mikamagazine.com, Muzikant.org, Bulgariautre.bg, Werock.bg, MetalHangar18.com, TeeNews.eu, Uchi.bg, MetalHall.net.

Continue Reading
Advertisement