Connect with us

Събития

„Господари на ефира“ с медийна награда

Avatar

Публикувано

на

Едно от най-гледаните предавания в България – „Господари на ефира“, ще получи престижната награда от тазгодишната церемония на петите журналистически награди V.I.P. MEDIA AWARDS 2015. Под формата на комедийно шоу екипът на Господарите вече 12 години поставя на прицел редица обществени проблеми и остро критикува институции и държавни лица за гафовете, които сътворяват ежедневно на гърба на данъкоплатците.
В навечерието на книжовния ни празник 24 май ще бъдат наградени журналисти от национални печатни и електронни медии.

Петите журналистически призове V.I.P. MEDIA AWARDS 2015, учредени от агенция за публични комуникации V.I.P. Communication, ще се състоят  на 12 май от 20.30 ч. в най-актуалния клуб на София ЛА КУБАНИТА.
Жури от обществени личности ще гласува за номинираните.

По традиция към почетните плакети ще има и подаръци от спонсорите на събитието. Един от призьорите ще получи голямата награда – луксозен велосипед от лидерите в европейско велопроизводство SPRINT.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“480″]ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА[/media-credit]

Над 40 журналисти от национални медии и над 50 ВИП гости ще присъстват на церемонията. Наградите ще бъдат в  категории общество, култура и изкуство. Ще бъдат връчени и специални награди за цялостен принос в развитието на медиите.
Най-горещият летен дует Алфредо Торес и Айвън, примата на народната музика Поли Паскова, незалязващата звезда от Трамвай № 5 Джина Иванова и латинопартизанинът Искрен Пецов ще поздравят призьорите. Екзотичните кубинки от формация Хаванос ще
танцуват до зори заедно с журналистите.
Церемонията  съвпада с 9-ия рожден ден на ПР-агенцията .
Досегашни носители на престижния приз са журналистите Елена Йончева, Иван Гарелов, Милен Цветков, Мира Добрева, Светослава Рудолф, Павел Владимиров и много други.
И тази година сред призьорите ще бъдат журналисти от БНТ, БТВ, Нова ТВ, ТВ7, Канал 3, както и от печатни и електронни медии.
Continue Reading
Advertisement