Connect with us

Кино

„Господарка на злото 2“ с пленителен трейлър

Avatar

Публикувано

на

Maleficent 2 2019

А вие виждали ли сте по-красиво зло?

Имало едно време зла вещица и принцеса, прокълната да спи завинаги. Това е въведението в първия трейлър на Господарка на злото 2, който ще развихри въображението на зрителите в безброй посоки и ще държи в напрежение до самата премиера. В продължението на приключенското фентъзи обаче историята е друга и поднася изключително величие, подплатено с уникалното присъствие на Анджелина Джоли, вдъхновящите послания на сюжета и брилянтната актьорска игра, която те пренася в друга реалност.

Дори в първите кадри на Господарка на злото 2 зрителите виждат неочаквани сцени и драматични обрати, подкрепени от  емоционално въздействащ саундтрак, който допълнително обогатява картината. Още по-уверената Злодеида ще се сблъска с нови противници и ще се впусне в нови съюзи, които обаче ще донесат много повратни моменти по пътя й. Изгубена в мрака и обладана от чувство за отмъщение, тя ще усложни взаимоотношенията си с бъдещата кралица в търсене на справедливост за всички мистични същества по техните земи.

Освен невероятната Анджелина Джоли, която се завръща като Злодеида, в Господарка на злото 2 влиза и носителката на „Златен глобус“, номинираната за награда „Еми“ и трикратно номинираната за „Оскар“ Мишел Пфайфър (Убийство в Ориент Експрес, Ант-Мен и Осата). Във филма участие ще вземат и номинираният за „Златен глобус“ Чиуетел Еджиофор (Доктор Стрейндж, 12 години робство), Ед Скрейн (Дедпул, Игра на тронове) и Робърт Линдзи (Уимбълдън). Към втората част на Господарка на злото се присъединява и Харис Дикинсън (Тъмна дарба, Богатство) в ролята на принц Филип. А Ел Фанинг също се завръща като прелестната принцеса Аурора.

Режисьор на филма е Йоахим Рьонинг (Карибски пирати:Отмъщението на Салазар), по сценарий на Линда Уулвърхет (Алиса в страната на чудесата, Красавицата и звяра), Мика Фицърман-Блу и Ноа Харпстър (Transparent). Продуценти на продължението на Господарка на злото са Джо Рот (Алиса в Огледалния свят, Оз: Великият и могъщият, Господарка на злото) и самата Анджелина Джоли.

Advertisement

След главоломния успех на първия филм от 2014 година, който буквално взриви българския и световния бокс офис, и се превърна в най-касовия дебют за Анджелина Джоли, дойде време историята да се разгърне до още по-необятни мащаби и да даде на зрителите още по-дълбок поглед върху мистериозната съдба на Злодеида.

Дали злото наистина ще властва завинаги или Злодеида ще преодолее вътрешните си противоречия? Колко по-впечатляваща ще бъде продукцията и каква развръзка ни очаква, ще разберем на 18 октомври заедно с Господарка на злото 2 на 3D и IMAX 3D в дублирана и субтитрирана версия.

Continue Reading
Advertisement