Connect with us

Музика

Готови за танци? Featurecast и Mista Trick в България!

Avatar

Публикувано

на

Британската DJ инвазия продължава с hip-hop и funk сензацията Featurecast и swing’n’bass гуруто Mista Trick, които идват за безплатно парти на 16 юли в Маймунарника! Събитието се организира само две седмици след феноменалното участие в клуба на един от най-добрите съвременни breakbeat артисти – A.Skillz.

През последните години Featurecast доказва, че не съществуват граници в миксирането на напълно различни музикални стилове – trap, drum & bass, funk, dubstep, breaks и house. Сетовете му са раздвижени и танцувални, подчинени на една история, която може да се проследи през цялата композиция. В ремиксите му се разпознават хитовете на Отис Рединг, Трейси Чапман и Джеймс Браун. Featurecast е смятан за един от основоположниците на т.н. mid-tempo в електронната музика, а феновете му по света се увеличават със всяка изминала година.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“640″]Featurecast[/media-credit]

Специално за почитетелите на swing’n’bass ритъма в Маймунарника пристига и самият му създател Mista Trick! Танците и доброто настроение са гарантирани с ретро класиките от началото на 20 век, които британецът раздвижва с ударна доза drum & bass.

Освен британските диджеи, зад дековете в Маймунарника ще застанат и българските им колеги Unkle Billy, Feel, Emil Prize & Kickon (Camp Sessions).

Началото е в 18.00 часа, а входът е свободен!

Advertisement

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“610″]Mista Trick1[/media-credit]

Партито е част от Тuborg Color Edition Parties – поредица от 40-те най-добри клубни партита, които ще се състоят до края на годината в София и Пловдив. Традиционно марката подкрепя култови музикални събития, като тази година година фокусът е върху клубната сцена в двата най-големи града в България. Избраните събития ще се провеждат в партниращи клубове и заведения, с участието на едни от най-известните български и чуждестранни артисти и DJ-и.

Събитията в Маймунарника се провеждат с подкрепата на Радио Z-Rock, Offnews.bg, Djambore.com, Metalhangar18.com, Meloman.bg, WeRock.bg, Vibes.bg, Metalhall.net, Stand.bg, Rocklivebg.com, Rockthenight.eu

Continue Reading
Advertisement