Connect with us

Музика

Готови ли сте за Wrong Fest 2017?

Avatar

Публикувано

на

therapy wrong fest

снимка: ПР

Петото издание на Wrong Fest 2017 ще се проведе тази събота и неделя, отново на поляната до село Войнеговци. Селото се намира само на 15 километра от паметника Левски, на северния склон на Стара Планина. Точните координати на мястото тази година са: 42.801909, 23.427107

И тази година фестивалът предлага безплатен охраняем къмпинг, който ще бъде разположен в вишневата градина точно до фестивала. Душове с топла вода ще могат да се ползват срещу заплащане. Няма да се допуска внасяне на храни и напитки във фестивалната зона, с изключение на бебешки храни.

Във всеки от дните ще чуем по 6 групи, като началото ще бъде точно в 16:30, а краят – в 23.10. Организаторите са с погрижили за маршрутки, които ще пътуват към София до 00:30 във всеки един от дните. Двудневни и еднодневни билети могат да бъдат купени на https://wrongevents.ticketlogic.bg/, като еднодневният билет важи за деня, в който бъде използван и дава достъп до къмпинга за същата вечер.

За първи път на Wrong Fest ще бъде въведена система за безкасово плащане. Всеки посетител ще може да внася пари във фестивална карта и да пазарува с нея. Тази година фстивалът ще се предлага наливен лагер, три вида крафт бира, белгийска Wit бира, бар със шотове, бар с коктейли и два щанда за храна. Парите от фестивалната карта могат да бъдат изтеглени по всяко време, но ако все пак посетителите решат да си тръгнат с картата и в нея остане някаква наличност, тя ще се разпредели като бакшиш между барманите на Wrong Fest 2017.

Advertisement

Както винаги, организаторите са сепогрижили за децата – щебъдат осигурени играчки и аниматори, които ще се грижат за тях в часовете, в които на сцената има музика.

Вратите на 09 септември отварят в 15:00. Информация за транспорта, реда на групите и други подробности можете да откриете на www.wrong-fest.com.

Continue Reading
Advertisement