Connect with us

Lifestyle

Грандиозен концерт в Южния парк в София за 10-тото издание на Живей активно

Avatar

Публикувано

на

Live Actively 3

Десетки български музикални звезди ще изпълнят най-големите си хитове на 21 юни 2015 г. в Южния парк в София. Музикалният маратон ще закрие Софийското събитие по повод 10-тото юбилейно издание на ЖИВЕЙ АКТИВНО!, в което традиционно ще вземат участие хиляди фенове на активния начин на живот. Входът е свободен.

Свои актуални парчета ще изпълнят Део и Сантра, които са и домакини на събитието. Skiller и Калин Вельов ще влязат в ролята на преподаватели с безплатни уроци по бийтбокс и перкусии за всички желаещи. В неделния ден единствено феновете на ЖИВЕЙ АКТИВНО! ще чуят на живо и тоталния хит на Павел и Венци Венц „Единствената”, актуални парчета на Играта, както и уникалните гласове на X Factor сензациите Кристина Дончева и Невена Пейкова. За първи път пред публика ще прозвучи и новата песен на Ангел Ковачев „Моята причина”, чиято официална премиера се очаква в края на лятото.

Освен музикални звезди, ЖИВЕЙ АКТИВНО! и тази година традиционно подкрепят топ спортистите на България. Йордан Йовчев, Тереза Маринова, Тити Папзов, Евгени Иванов-Пушката и Симона Пейчева са само част от шампионите, които ще дадат официален старт на честването на 10-тия рожден ден на най-голямата инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот в страната.

По случай 10-тата годишнина на инициативата през 2015 ЖИВЕЙ АКТИВНО! ще се проведе в София, Варна и Бургас в партньорство на местните общини. В София ще се стартира от 10 точки в града под патронажа на кмета на столицата Йорданка Фандъкова. По традиция стотици велосипедисти ще се съберат пред театър „София“, откъдето ще тръгне специално организиран велопоход към НДК. Паралелно с него на ъгъла на бул. Партиарх Евтимий и бул. Витоша феновете на движението ще участват в бягане с препятствия, организирано със съдействието на Българската федерация по атлетика. Ролер шествие ще премине по бул. Черни връх, а от музея „Земята и хората“ и от ъгъла на бул. Патриарх Евтимий и бул. Христо Ботев ще стартира спортно ходене. За 10-ти пореден път официалният старт на ЖИВЕЙ АКТИВНО! ще бъде даден в района на НДК в 10.00 ч. За целта участниците са поканени на бул. Фритьоф Нансен, който ще бъде затворен за движение по време на откриващата церемония.

Движение, спорт, състезания, игри за балансирано хранене, готвене, танци, музика и семейни щафети са само част от идеите, които доброволци от цялата страна могат да предлагат на сайта: www.jiveiaktivno.bg и които ще станат част от юбилейната програма на събитията в София, Варна и Бургас. Всички, които искат да получат повече информация за ЖИВЕЙ АКТИВНО! могат да го направят във Facebook (https://www.facebook.com/Live.Actively) или на сайта на инициативата (http://www.jiveiaktivno.bg).

Advertisement

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]Dances[/media-credit]

Continue Reading
Advertisement