Connect with us

EDM

Грандиозно open-air парти за официалното откриване на новата лятна градина на :PM CLUB

Avatar

Публикувано

на

PMposter17.06

Лятната градина на столичния :PM CLUB стартира новия летен сезон с официално open-air парти на 17 юни. Обновената й дизайнерска визия е най-новия проект на Светослав Тодоров (Studio Mode), който само преди месец спечели наградата за “Най-добър клубен дизайн” в Ню Йорк, с впечатляващия интериор на :PM CLUB. Под открито небе, екипът на най-актуалното заведение в сърцето на София,ще посрещне приятели, партньори и клиенти на стилно парти с много настроение, богата селекция от първокласни напитки и музика на открита сцена, със специалното участие на звездите на “Monte Music”, DJ Vasquez, DJ Doncho и DJ Go-Go.

От 21:00 часа, кадифеният глас на талантливата Прея и мелодичният звук на китара, ще изпълнят просторната тераса, внасяйки усещане за уют и очарование сред новата елегантна обстановка. След 23:00 часа, купонът ще се пренесе в клуба с музикалния лайв перформънс на “Певица на годината” Михаела Филева и вечната усмивка VenZy. И това ще е само началото на пъстрата, лятна програма на :PM CLUB, която обещава да премине под знака на вълни от положителни емоции и много танци с поредицата музикални вечери “:PM Summer LIVE” всяка сряда. В следващите седмици, на сцената на хитовия клуб, феновете на българската музика ще се срещнат на живо с някои от най-ярките звезди на България.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]PMGarden[/media-credit]

От 17 юни, новата градина на :PM CLUB отново ще посреща своите гости за летния сезон, всеки ден от 10 сутринта до късно след полунощ. Перфектна комбинация от елегантност, индивидуален стил, спокойствие и забавление под открито небе, тя е модерно градско място, което се отличава и притегля с неповторимата си атмосфера и дизайнерска обстановка в топ центъра на столицата. За трети сезон градината на :PM CLUB отново ще бъде любима локация за срещи на софиянци, стилни вечерни партита и събития. Тук ще можете да се отпуснете под звуците на релаксираща lounge музика, да се освежите със страхотни летни коктейли, богата селекция от първокласни напитки или с чаша Moët.

С умението си умело да се трансформира в различните часове на денонощието, гостите на :PM CLUB могат да изберат прохладната и отпускаща дневна обстановка на градината, нейната динамична и провокативна вечерна атмосфера след 21:00ч. и топ партита с популярните резиденти зад пулта – Васкес, Кайски, Стивън, Ясен Петров, Дончо, Go-Go, гостуващи диджеи и музиканти.

За да бъдат сетивата напълно задоволени, поглезете и небцето си с кулинарните изкушения в менюто на лятната градина, приготвени на място с първокласни продукти, въображение и много любов!

Advertisement
Continue Reading
Advertisement