Connect with us

Музика

Гранд парти с D.VINE

Avatar

Публикувано

на

Бурни музикални емоции очакват феновете на рок и поп музиката на 17-ти април от 21.00ч. Домакин на тематичното шоу ще бъде столичният Bar ZAR.
5-те момичета от D.VINE обещават да изсвирят най-ярките хитове, подплътени с много шоколад и музика за любов. Изненадите ще се редуват през цялата вечер. Едно обаче е ясно – дамите за пореден път ще се качат на сцената в ярък стил, със супер емоция и характерната им енергия!
Любовта, шоколадът и розовият цвят се комбинират перфектно и ще бъдат тема на вечерта. Момичетата ще споделят някои лични моменти, но очаквайте и много неудобни въпроси към публиката, задавани с много любов от чаровната Ирина!

Гласът на D.VINE е Ирина Русимова. За вокалите й помагат и клавиристката Таня Апостолова, и Поли Петкова, която опъва дебелите струни на баса. Китарните партии са поверени на Яна Иванова-YanaArt. Железният ритъм на бандата пък задава барабанистката Десислава Петкова-SunDessi.
D.VINE са изгряваща поп банда, единствена по рода си в България изцяло в дамски състав. За пръв път се качва на сцена преди повече от пет години. Участието е реализирано като проект за дипломна работа. След тази изява групата продължава напред. Тя е вярна на собствения си усет за звук, модерност, професионализъм, емоция и парчета с различни аранжименти. D.VINE е едно нереално вълнуващо женско царство, което сбъдва мечтите си, пътува из света на сънищата и създава живи ивенти на сцените в България и не само. Момичетата ще ви накарат да преминете отвъд реалността, да се забавлявате на макс и да не слизате от дансинга до ранни зори.
Най-силни участия групата реализира на няколко поредни фестивала: Strumica OPEN Festival, Белла РОК Фест, Рок до края нха света и самостоятелни рецитали за Община София, Община Правец и др. На всички сцени групата предизвиква фурор и вълни от аплодисменти!

Заканата на петте дами е да изградят още по-силно концертното си изпълнение в BAR ZAR дни след Великденските празници. Какви изненади са подготвили на феновете си може да разберете на 17 април от 19 часа на сцената на Bar ZAR.

Continue Reading
Advertisement