Connect with us

Музика

Графа и Михаела Филева с общ сингъл, който дава заявка за клипa на 2015

Avatar

Публикувано

на

DSC00619

На 22-ри март беше официалната премиера на дуетния сингъл на Графа и Михаела Филева „На ръба на лудостта“. Сингълът и видеото бяха представени официално едновременно онлайн, в ефир и на живо пред феновете на топ звездите на Монте Мюзик в голям столичен търговски център. Това е първият проект, в който Графа и Михаела Филева си партнират равностойно като дует, след колаборацията им в „А дано, ама надали“, където участва и VenZy.

Графа написва демото на песента преди две години, но сега настъпва момента, в който се реализира в дует, тъй като продуцентът намира идеалния партньор за песента в лицето на Михаела Филева. Музиката и аранжиментът на парчето са изцяло на Графа, а текстът е написан от Графа и Илия Григоров. Видеото е амбициозно и на високо ниво, авторът му е режисьорът Виктор Антонов, а зад камерата застава кино операторът Радослав Гочев.

Още в деня на премиерата, отзивите бяха изцяло положителни, феновете в интернет и тези на представянето изразиха радостта си, че в страната ни се прави все по-качествена музика. На сцената Графа и Михаела Филева споделиха, че работата по проекта е била огромно удоволствие и за двамата и обявиха, че ще направят кратко клубно турне, в което ще представят песента на живо. Михаела от своя страна раздаде стотици автографи и изпълни вълшебен акустичен концерт специално за посетилите събитието, който беше препратка към първия ѝ самостоятелен концерт на 28-ми май, когато певицата ще представи дебютния си албум в Sofia Live Club. Изпълнителката вече се подготвя за концерта, тъй като музикалният ѝ продуцент е вдигнал летвата високо. В събота Графа  препълни столичния клуб Терминал 1 ден преди промоцията на видеото и направи почти двучасово ударно изпълнение.

DSC00640

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement