Connect with us

Музика

Грешният фест с издание и през 2018-та

Avatar

Публикувано

на

3

снимка: ПР

Wrong Fest ще се проведе в полетата край Войнеговци на 13 и 14 юли.

За шеста поредна година българският алтернативен фестивал Wrong Fest ще се проведе на поляните край софийското село Войнеговци. Първите обявени изпълнители са hardcore punk/rap легендите от Dog Eat Dog и българският фурор Стругаре.

За подбора на групите организаторите казват, че ще продължат по идейната пътека на фестивала, като ще има представители на ню-метъл, пънк, инди, хип-хоп и алтърнатив жанровете.

Предстои да бъдат обявени още редица имена от световната и българската сцена, като се очаква някои от тях да провокират сериозен интерес към събитието.

Advertisement

Билети за двата дни на фестивала на промоционална цена ще бъдат пуснати в продажба от петък, 13 април.

Следете страницата на събитието тук: https://www.facebook.com/events/360097551172271/

DogEatDog

Wrong fest е един от най-успешните български фестивали за алтернативна музика и извънградска култура. Със своето шесто поред издание – фестивалът е заел основно място в летния фестивален календар на българския меломан. Това не е случайно, тъй като не само музикалната селекция, а и мястото на което се провежда „Грешния фест“ допринасят за пълноценното и надежедневно преживяване на посетителите. С гостували имена като Therapy?, Juno Reactor, The Subways, Truckfighters, Superhiks, Smallman, Nighstalker и редица други български и световни изпълнители фестивалът си е изградил образ на събитие с висок вкус, високи изисквания и високо качество.