Connect with us

Общество

Грижа за ближния – променяме света към по-добро

Avatar

Публикувано

на

От 01.10 до 31.10 SOHO организира набиране на дарения в помощ на бежанците, потърсили подслон в България. След успешното провеждане на предходно аналогично събитие през 2013 г. (https://goo.gl/WXPU7r), SOHO отново иска да допринесе за един по-добър живот на нуждаещите се. Този път ще бъдат необходими дрехи, обувки, спално бельо, козметика и бебешки принадлежности. Пълният списък с необходимите неща, които всеки може да дари или закупи, е оповестен в събитието във Facebook: https://goo.gl/Ux3VNO.

Информацията ще бъде поетапно актуализирана благодарение на „Съвета на жените бежанки в България”, от които черпим актуални и точни данни.

„Грижа за ближния“ е формат на SOHO, чрез който благодарение на вас успяваме да променим света към малко по-добро. От 2013 г. до сега са организирани редица събития в помощ на бежанците в България, децата без родителска грижа и други нуждаещи се.

SOHO e арт коуъркинг пространство в центъра на София с ежемесечнa програма от културни и професионални събития (със свободен вход), такива със социална насоченост, музикални концерти и тематични базари. Клиентите на SOHO са общност от сходно мислещи професионалисти, което насърчава творчеството и обмена между обитателите му. SOHO подкрепя множество инициативи и подпомага организации от неправителствения сектор в тяхното развитие.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“960″]31.10.2014[/media-credit]

Advertisement
Continue Reading
Advertisement