Connect with us

Музика

Група „Сленг” представят новия си клип към песента „Бъди”

Avatar

Публикувано

на

slang 2

Група „Сленг” представят нов клип към песента „Бъди”. Парчето е част от едноименното EP, което излезе през месец март тази година. През пролетта бандата се завърна на сцената с фронтмен Владимир Михайлов и новината за предстоящ албум.

„Бъди” е третата песен от EP рилийза, която вече си има и клип. След успеха на „Фалшив“ и „Където си ти” в началото на годината, сега музикантите представят и видеото към водещия сингъл от двуезичната компилация. Характерното рок звучене и лиричният текст оживяват в един черно-бял разказ за пътя на сърцето и стремежите в живота на човек.

be

Приятелите от група „Сленг” споделят любопитния факт, че видеото е снимано изцяло със смартфон. Режисурата е дело на вокалиста Владо Михайлов, който преди по-малко от месец се завърна от участието си в Евровизия, като част от екипа на българския представител Кристиян Костов.

През есента на 2017 група „Сленг” ще реализира своя дългоочакван нов албум с песни на български и английски език. Следващото участие на бандата пред публика е на фестивала July Morning Burgas 2017, на централния плаж в морския град.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement