Connect with us

Кино

Гуинет Полтроу и Юън Макгрегър са големите звезди в ефира на FilmBox тази седмица

Avatar

Публикувано

на

GhostWriter 2

Тази седмица зрителите на FilmBox имат възможност да се насладят на звездните превъплъщения на носителите на редица престижни награди Гуинет Полтроу и Юън Макгрегър, които влизат в главните роли във филмите „Неочакван обрат“ и „Писател в сянка“. Двете популярни холивудски продукции са перфектният завършек на работната седмица. „Писател в сянка“ ще завладее ефира на FilmBox Еxtra HD в четвъртък от 22:00 ч., а петък вечер е запазена за романтичната драма „Неочакван обрат“, която ще започне точно в 23:45 ч. по FilmBox Plus.

За любителите на изпълнените с вълнение трилъри FilmBox Extra HD има специално предложение този четвъртък – „Писател в сянка“ (The Ghost Writer). Главните роли в него са поверени на многократно отличените с награди актьори Юън Макгрегър, Пиърс Броснан и Ким Катрал. Филмът е адаптация на един от най-популярните политически трилъри  – „Призракът“, и е получил множество награди в областта на киното, както и бурните овации от критиците. Сюжетът проследява историята на един „писател в сянка“ (Макгрегър), нает да завърши автобиографията на бивш британски премиер – Адам Ланг (Броснан). Когато Ланг се забърква в голям международен скандал, писателят започва да подозира, че черновата, която трябва да редактира, съдържа изключително чувствителна и важна информация. Не пропускайте да разберете какви ще бъдат последствията от действията му и как ще се разгърне мистериозната драматична история в четвъртък от 22:00 часа само по FilmBox Extra HD.

Bounce 2

В главните роли на популярния романтичен филм „Неочакван обрат“ (Bounce) влизат двама знаменити холивудски актьори – носителката на „Оскар“ Гуинет Полтроу и награденият със „Златен глобус“ Бен Афлек. Техните герои, Бъди и Аби, нямат нищо общо помежду си и дори не се познават. Едно единствено действие на Бъди обаче води до непредвидима промяна в живота на Аби. В миг на състрадание той продава самолетния си билет на непознат мъж, който няма търпение да се прибере вкъщи при семейството си за празниците. Самолетът обаче катастрофира, а всички пътници загиват. Година по-късно, измъчван от угризения за инцидента, Бъди решава да посети вдовицата на загиналия – Аби (Гуинет Полтроу). Малко по малко те се сближават и докато пази в тайна истинската причина да се появи, Бъди се влюбва в Аби и става част от семейството. Не пропускайте наситената с емоции драма „Неочакван обрат“ в петък от 23:45 часа само по FilmBox Plus.