Connect with us

Lifestyle

Дани Спартак готви в любимата кухня на звездите в Хасиенда Резидънс

Avatar

Публикувано

на

Hacienda Residence 1

снимка: ПР

Победителят в Hell’s Kitchen впечатли гостите с вечеря от натурални български продукти

Шеф-готвачът Дани Спартак развихри своите кулинарни способности в един от луксозните апартаменти на бутиковия жилищен комплекс „HACIENDA Residence“.

Dani Spartak Chereshkata Hacienda Residence 8

снимка: ПР

Един от малкото готвачи, завършил курс за „French Cuisine“ в престижната академия „Le Cordon Bleu“, избра за своя арена на кулинарната надпревара “Черешката на тортата” любимият на звездите комплекс в с.Иваняне, близо до София.

Advertisement

Гостите на специалната вечеря, на която домакин бе големият победител в Hell’s Kitchen, бяха бившите му конкуренти от първи сезон на кулинарното риалити – Мартин Трухчев, Светлана Илиева, Нина Малакова и Габриела Станимирова. По време на вечерята Дани отново направи впечатление на всички, като многократно призова за консумацията на български сезонни продукти. Именно на това свое правило той ще държи в собствения си ресторант „Добра година“, който ще отвори врати тази пролет на ул. Раковски 174.

Надпреварата в специално избрания от шеф-готвача апартамент, с гледка към Витоша, Стара планина и частния парк на комплекса, премина под зоркия поглед на шеф Манчев, който също не пропусна да сподели впечатлението си от уникалната архитектура и стил на сградата.

Нашумелият в последната година жилищен комплекс привлече с неповторимия си стил и други популярни български лица като Елена Брусарска, Диляна Попова и Златка Райкова. Сградата притежава всички елементи на съвременната Хасиенда. В архитектурата преобладават  африкански мотиви с примеси на рустик акценти, феерия от цветя и зеленина, каменни и винтидж елементи, зад които умело са прикрити компонентите на иновативното съвременно строителство за по-комфортен стил на живот.

Проекта „HACIENDA Residence“ е дело на „СКАБРИН“ – лидер в интериорния дизайн и довършително-монтажните дейности с близо 30 годишен опит. Сградата притежава всички елементи на съвременната Хасиенда. Изключително луксозните общи части на всеки етаж разполагат с комфортни зони с бутикови мебели за релакс. Оригинална авторска мазилка, богата на флорални мотиви обгръща сградата отвън и отвътре. Ефектни ръчни стенописи – картини допълват общото усещане за комфорт и лукс  и правят всеки кът от предверията различен, автентичен и неповторим.

Видео от участието на Дани Спартак:

Advertisement

https://play.nova.bg/video/cherry/season-12/cherry-2019-02-20

Continue Reading
Advertisement