Connect with us

EDM

Две сцени и осем артисти на SOLAR 

Avatar

Публикувано

на

66413999 2481119248598028 4037083530969219072 o

снимка: ПР

Въпреки ситуацията у нас YALTA CLUB ще проведе традиционния си SOLAR, но и ще спази необходимите противоепидемични мерки на 4 юли

Традиционният юлски SOLAR наближава с пълна скорост! Предпочитаният фестивал за любителите на електронната музика ще се състои на 4 юли на вече познатата и приятна извънградска локация – паркът на летище София. Организаторите от YALTA CLUB отново са се погрижили за разнообразието от артисти без да правят компромиси с качеството. Очакват ни две сцени и осем артисти, готови да ни забавляват до ранните часове на следващия ден.

За екипa на SOLAR и YALTA CLUB е истинско предизвикателство да направят това събитие и да предложат организация, която да позволи едновременно забавление и достатъчно високо ниво на безопасност и защита за всички.

Петъчната вечер ще започне точно в 22:00 часа и на двете соларски сцени. Сцена А ще открие Liubo Ursiny – артистът с най-дълга резиденция в YALTA CLUB, създател на ексклузивните TAKEOVER партита и селектор на завладяващи парчета. След него, от 01:00 до 03:00 часа, на сцената ще се качи Dennis Cruz – испанският тек хаус артист, който често виждаме на фестивали като BPM, ADE и Tomorrowland. В разгара на вечерта ще танцуваме с легендата и абсолютен любимец на публиката Paco Osuna в продължение на два часа (03:00 – 05:00), изпълнени с  мощни, техно вибрации.  Финалът на първата сцена няма как да бъде по-добър! SOLAR ще закрие с Dax J, познат именно с феноменалните си закриващи сетове, включително и десетчасовия му маратон зад пулта на Berghain.

Advertisement

Solar2020 JulyAirport Map 1920x1080 1

Сцена Б ще стартира с още един талантлив роден артист- Diass. Виновникът за редица концептуални събития и качествени продукции ще подгрява публиката до 01:00 часа. След него сцената ще озари женската сила на вечерта Chelina Manuhutu, която подлудява публиката в топ клубовете на Ибиса. Точно в 03:00 след полунощ пултът превзема Loco Dice. Закриващият сет на сцена Б ще бъде в ръцете на таен гост, който ще бъде обявен много скоро!

Паркът до Терминал 2 на летище София е много подходяща локация със своите големи открити площи и пред двете сцени. Във връзка с мерките, предприети от организаторите, този път няма да има VIP и Backstage зона. Един бар с голям капацитет ще обслужва клиентите и на двете зони, а достатъчно терминали ще осигурят бързо изпълнение на поръчките, за да се избегне струпване на групи.

Влизащите ще бъдат подложени на медицинска проверка. Апелираме към всички клиенти, които имат дори най-малки съмнения или са били в контакт с болни – останете си вкъщи! Използвайте дезинфектантите, които ще откриете на място, използвайте банковите си карти само лично и не забравяйте – личната отговорност и дисциплина са много по-важни и работят по-добре дори и от най строгите правила.

Повече информация може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.

Билети за SOLAR на летище София може да закупите от Eventim.bg, Epaygo.bg, OMV и Easy Pay.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement