Connect with us

Музика

Десетки групи искат да подгряват SONS OF APOLLO в Пловдив

Avatar

Публикувано

на

sons of apollo 01

снимка: ПР

МАЙК ПОРТНОЙ ще доведе виртуозите SONS OF APOLLO в България на върха на славата им. Новата американска прогресив метъл супергрупа ще свири в Античния театър в Пловдив на 22 септември 2018 (събота) в рамките на световния музикален форум Sounds Of Thе Ages 2018 – БИЛЕТИ ще откриете тук!

В последните няколко месеца, в радио ТАНГРА МЕГА РОК получаваме десетки мейли от групи от целия Балкански полуостров – Сърбия, Гърция, Македония, Румъния, Словения, както и от Италия и Унгария. Всички те предлагат да свирят като подгряващи паметната вечер и да се докоснат до тези огромни музиканти.

В нашите любезни отговори към тях неизменно подчертаваме, че като организатори им благодарим за предложението, и все пак бихме предпочели първо да дадем шанс на някоя от българските групи. Но и това едва ли ще бъде възможно, поради сложността на продукцията.

Шоуто на SONS OF APOLLO в Пловдив ще бъде наистина УНИКАЛНО и те сами го определят като НАЙ-ВАЖНОТО в цялото им турне, защото само в него супергрупата ще излезе на вековната сцена на Античния театър и с оркестър.

Advertisement

Във втората част на концерта, SONS OF APOLLO ще представят заедно с музикантите от Държавна опера Пловдив под диригентството на ЛЕВОН МАНУКЯН серия световни хитове, които ще бъдат избрани от феновете им в официално онлайн допитване. При това изсвирени по виртуозен начин.

А освен това, всичо това ще бъде снимано с множество камери за Blue-Ray и DVD издание.

БИЛЕТИ за концерта в Пловдив с цени от 50, 60, 80 и 90 лева ще откриете в системата на www.Eventim.bg – ТУК.

Съставът на СУПЕРГРУПАТА е меко казaно впечатляващ:

БИЛИ ШИЙХЪН (MR.BG, групата на ДЕЙВИД ЛИЙ РОТ) – бас;
МАЙК ПОРТНОЙ (бивш DREAM THEATER) – барабани;
ДЕРЕК ШЕРИНИЯН (BLACK COUNTRY COMMUNION, бивш DREAM THEATER и KISS) – клавири;
РОН ТАЛ – ‘БЪМБЪЛФУУТ’ (бивш GUNS N’ ROSES) – китара;
ДЖЕФ СКОТ СОТО (TRANS SIBERIAN ORCHESTRATALISMANИНГВИ МАЛМСТИЙН) – вокали.

Advertisement

От момента, в който се събрахме в този състав, за да запишем албума, ми стана ясно колко лудо ще звучи тази група на живо на сцената.“ – подчертава ПОРТНОЙ и определя шоуто като „ПЕТГЛАВ СПЕКТАКЪЛ“!

Continue Reading
Advertisement