Connect with us

Lifestyle

Деси Бакърджиева дарява две ин витро процедури за Цветница

Avatar

Публикувано

на

NewLife Desi Bakurdjieva 3

снимка: ПР

Стартира благотворителната кампания „Мечтай с Деси  – Когато звездите мечтаят с теб!“

Актрисата от  сериала „Откраднат живот“ Деси Бакърджиева се включва в благотворителна кампания „Мечтай с Деси – Когато звездите мечтаят с теб!“, организирана от  клиника New Life.

Пловдивският ин витро център ще дари една ин витро процедура с включена стимулация и една с донорски яйцеклетки с включена 50% отстъпка.

Всички, които искат да се включат в инициативата, трябва да изпратят писмо на Деси и клиника New Life със своята лична и емоционална история на e-mail: desi@newlifeclinic.bg. По този начин всички двойки с репродуктивни проблеми в България ще получат шанса да сбъднат най-съкровената си мечта – дом, изпълнен с детски смях. Целта е да се подкрепи появата на нов и дългоочакван живот, там където е желан.

Advertisement

В навечерието на светлите великденски празници ще бъде сбъдната мечтата на две български семейства. Кампанията стартира на  1 март 2019 г.  и ще продължи до 21 април 2019 – Цветница. Деси Бакърджиева и екипът на клиниката ще обявят кои са щастливците на 22 април 2019 г.

В инициативата могат да участват всички, които отговарят на предварително обявените условия за ин витро процедура, както и за донорската такава. Те ще трябва да напишат писмо, в което искрено и емоционално да споделят своята история. Участниците трябва предварително да се запознаят с правилата за участие в уебсайта на клиниката. Тяхната пълна анонимност ще бъде запазена.

NewLife Desi Bakurdjieva 1

снимка: ПР

В седмицата преди Великден, сбъднете съкровената си мечта и прегърнете шанса да станете родители с подкрепата на Деси Бакърджиева и New Life. От екипа на клиниката са убедени, че добротата е неизчерпаема и тя се изразява в даване на любов.

New Life е първият ин витро център в България, който пренася ноу-хау от Израел в областта на асистираните репродуктивни технологии на българския пазар. New Life в гр.Пловдив разполага с модерна апаратура, включително най-новата микроманипулационна система на Eppendorf за ICSI оплождане – TransferMan 4r и бенчтоп инкубатор (benchtop incubator) с 10 отделения. Всички клинични практики в медицински център New Life следват модела, установен от консултантите – проф. Нери Лауфер, един от първите лекари в света, извършил успешно човешка ин витро процедура, основател на ин витро центрове в САЩ и Израел, и д-р Анат Сафран, световно признат ембриолог с над 30 години опит в сферата на асистираната репродукция. Всички служители и медицинският персонал на клиниката са опитни и високо квалифицирани специалисти, преминали специализации и обучения в чужбина. Целият медицински екип на клиниката е завършил успешно престижно обучение в известните израелски болници Адаса в Йерусалим и Асута в Ришон.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement