Connect with us

Събития

Джейсън Стейтъм и Дуейн Джонсън в съдбовен сблъсък с Идрис Елба в „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“

Avatar

Публикувано

на

HS IMG 3506

снимка: ПР

На 2 август Бързи и яростни: Хобс и Шоу ще взриви кината. Два от най-колоритните образи от изключително популярната и успешна поредица Бързи и яростни – Люк Хобс и Декард Шоу неохотно поемат опасна самостоятелна мисия, залогът за която е бъдещето на човечеството. В ролите на лоялния агент на Американската служба за дипломатическа сигурност Хобс и изпадналия в нелегалност, бивш агент на британските елитни войски Шоу се завръщат световните екшън звезди Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм.

Силният антагонизъм, изразен във вербални нападки и физически сблъсъци между Хобс и Шоу, не стихва още от момента, в който двамата се изправиха един срещу друг в Бързи и яростни 7. Сега обаче те са принудени да работят в комбина, за да заловят и неутрализират единствения човек, по-лош от тях самите – кибернетично усъвършенствания анархист и терорист Брикстън (Идрис Елба). Надхитрявайки Хейти Шоу (Ванеса Кърби) – блестящ агент на МИ-6 и сестра на Декард Шоу, Брикстън заплашва да предизвика световен хаос, като разпространи опасна биологична зараза, която може да промени човечеството завинаги.

След осем филма, докарали световни приходи от близо 5 млрд. долара, с Бързи и яростни: Хобс и Шоу обичаната от милиони фенове главозамайваща екшън поредица Бързи и яростни бележи първия си самостоятелен филм и отваря нова глава в историята, като отпраща действието по цялото земно кълбо – от Лос Анджелис до Лондон и от токсичния пущинак на Чернобил до екзотичната красота на Самоа.

Режисьор е Дейвид Лийч (Атомна блондинка, Дедпул 2), по сценарий на Крис Морган (Бързи и яростни). Продуценти са Нийл Х. Мориц и Хирам Гарсия.

Advertisement

Бързи и яростни: Хобс и Шоу идва в кината и IMAX на 2 август.

 

Continue Reading
Advertisement