Connect with us

Lifestyle

Джиджи Хадид посети Копенхаген и Барселона с #TogetherTour

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, обяви, че супермоделът Джиджи Хадид посети Копенхаген и Барселона. Турнето на Хадид – #ТogetherTour включва няколко града и цели да покаже как феновете на марката възприемат капсулната колекцията TommyXGigi за есен 2017.

Джиджи представи най-новата си колекция в магазин Du Nord в центъра на Копенхаген и в магазина на Tommy Hilfiger Passeig de Gràcia в Барселона. Тя се срещна с фенове, известни личности и инфлуенсъри от Дания, Швеция, Финландия, Норвегия и Испания, които споделиха своите впечатления и допълниха колекцията TommyXGigi с уникалния си стил.

След събитието в Копенхаген 100 избрани фенове се срещнаха с Джиджи лично в магазина на Tommy Hilfiger. Потребителите в Испания бяха предизвикани да качат кратко видео в социалните мрежи, вдъхновено от любимата им rock’n’roll песен или да споделят как си представят перфектното запознанство с Джиджи Хадид. Те участваха за спечелване на покана за събитието в магазина на марката, където на живо миксира DJ Gigi Vives.

снимка: ПР

Колекцията TommyXGigi включва спортни облекла, обувки и аксесоари. Емблематичният за марката rock’n’roll стил е красиво застъпен в моделите от колекцията и представя бунтарския дух и женствеността като едно цяло.

Световната премиера на колекцията се състоя по време на шоуто TOMMYNOW, което закри Лондонската седмица на модата в емблематичната концертна зала – Roundhouse.

Advertisement

Tommy Hilfiger продължава да се стреми към демократизиране на модата чрез възможността, която предоставя на феновете си да се сдобият с всички артикули от колекциите още от подиума.

Посещението на Джиджи в Копенхаген и Барселона постави началото на турнето #TogetherTour за есен 2017. То стартира през есента на 2016 г. и продължи през пролетта на 2017 г., като Джиджи лично представи капсулната си колекция в Ню Йорк, Берлин, Дубай,Токио, Шанхай, Лос Анджелис, Амстердам, Лондон, Милано и Париж.

Continue Reading
Advertisement