Connect with us

Кино

„Джони Инглиш избухва отново“ през есента

Avatar

Публикувано

на

JE3 Poster BGR

Този септември най-взривоопасното оръжие от тайните служби на Нейно Величество се завръща с нова мисия в Джони Инглиш избухва отново. Време е за поредната доза смях от обичания таен агент по неволя Джони Инглиш, изигран от емблематичния Роуън Аткинсън (Мистър Бийн, Джони Инглиш, Наистина любов).

Новото приключение започва, когато кибератака разкрива самоличностите на всички активни агенти под прикритие на Великобритания, оставяйки Джони Инглиш като последната надежда на тайните служби. Принуден да се завърне от пенсия, Инглиш се хвърля с главата надолу в екшъна, с мисия да открие мистериозния хакер. Като човек с малко умения и аналогови методи на действие, Джони Инглиш трябва да преодолее предизвикателствата на модерните технологии, за да завърши мисията с успех. А предизвикателството започва още със създаването на Instagram профила на Джони Инглиш (@JohnnyEnglish), с който той трябва бързо да се научи да борави.

Режисьор на Джони Инглиш избухва отново е Дейвид Кер (Сън в лятна нощ), по сценарий на Уилям Дейвис (Джони Инглиш, Как да си дресираш дракон). В ролите, освен Роуън Аткинсън, влизат и  Бен Милър, Олга Куриленко, Ема Томпсън, Джейк Лейси и др.

Джони Инглиш избухва отново в кината на 21 септември.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement