Connect with us

Кино

Джони Инглиш избухва отново“ с нов трейлър и нови шпионски похвати

Avatar

Публикувано

на

Johnny English Strikes Again

Най-новата част от комедийната поредица за обичания таен агент Джони Инглиш ще бъде факт този септември и за пореден път ще покаже на зрителите, че английският хумор се е превърнал в клише, точно защото е оригинален и неподражаем.

В новия трейлър на Джони Инглиш избухва отново емблематичният Роуън Аткинсън (Мистър Бийн, Джони Инглиш, Наистина любов) отново влиза в ролята на професионален агент, макар и по неволя, оказвайки се последната надежда на тайните служби и на министър-председателя на Великобритания, изигран от неповторимата носителката на „Оскар“ Ема Томпсън (Разум и чувства, Красавицата и звяра).

В центъра на събитията е внезапна кибератака, която разкрива самоличностите на всички агенти под прикритие във Великобритания, освен тази на ненадминатия Джони Инглиш. „Врял и кипял“ в дебрите на опасните начинания и секретни мисии, абсолютно подготвен по наложени от него самия критерии и с висока оценка на собствените си възможности, най-обичаният агент се впуска в поредното приключение, по-мотивиран от всякога!

Джони Инглиш избухва отново ще впечатли зрителите както с абсурдни ситуации, произтичащи от крайната цел на агента, така и с нетрадиционните методи, с които той се опитва да я осъществи и които прилага и върху мистериозната героиня на Олга Куриленко, която може да се окаже ключът към всичко/към разрешаването на случая. И докато професионалистите използват иновациите и модерните технологии в услуга на добре свършената работа, то ярките индивидуалисти като Джони Инглиш действат със смели импровизации, скромен набор от умения и капацитет, но с искреното намерение да служат на Кралицата докрай!

Джони Инглиш избухва отново от 21 септември само в кината.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement