Connect with us

Кино

Джордж Клуни ще спаси бъдещето

Avatar

Публикувано

на

TOMORROWLAND_BULGARIAЕдна от най-дълго пазените тайни на Дисни – какво означава УТРЕЛАНДИЯ, беше разкрита в новия трейлър на филма с участието на Джордж Клуни. Досега видяхме, че, освен любимия актьор, в най-новото кино приключение, режисирано от  двукрания ностиел на „Оскар“ Брад Бърд („Мисията невъзможна: Режим Фантом“),  взимат участие още небезизвестният Хю Лори и Брит Робъртсън, която познаваме от сериалите „Тайният кръг“ и „Неочакван живот“. А от новото видео получаваме малко повече подробности около сюжета на предстоящето филмово събитие.

След като в предишния трейлър героинята на Брит Робъртсън (любопитна и забъркваща се в неприятности тийнейджърка) получи брошка, която я пренася на непознато място, този път виждаме как Джордж Клуни, изолирал се от света учен, обяснява и къде отвежда талисманът – в УТРЕЛАНДИЯ, тайно място, където няма невъзможни неща. Там са събрани най-умните хора на света, за да променят бъдещето и да го направят по-добро. Но този утопичен свят е в огромна опасност, а Каси (героинята на Брит Робъртсън) е единственият човек, който може да спаси УТРЕЛАНДИЯ.

Верни на своя стил, Дисни не разкриват всичко в новия трейлър на филма. Мистерия остава дали героят на Хю Лори е съюзник на странната комбина Клуни-Робъртсън, или е злодеят, който заплашва да съсипе утопичния свят. Каква ще бъде ролята на д-р Хаус, ще се справят ли Джордж Клуни и Брит Робъртсън с опасностите и ще успеят ли да спасят УТРЕЛАНДИЯ, ще разберем от 22 май само в кината и IMAX!

Continue Reading
Advertisement