Connect with us

Lifestyle

Джулия Бланш ХРИСТОВА грее от корицата на Glamour

Avatar

Публикувано

на

cover

Тя започва работа като модел в международен план на около 15 години. От начало с агенция в Сан Франциско, и след това с агенции в Ню Йорк, Париж и Милано. Тя е избрана за ревюта от Майкъл Корс, Ралф Лорън, Томи Хилфигер, Юдашкин, Изабел Kристенсен, Кавали и Шанел (курорт shows), и така се издига до статут на топ модел.

Освен на корицата на престижното американско издание Glamour Джулия е позирала за многобройни корици на списания като L’Officiel, L’Officiel Hommes, Idoll, Bereg, Soma, Lucky & JWP. Джулия ни каза: „Да си модел е невероятна възможност за мен да се срещaм и работя с удивително творчески хора, да пътувам по света, и да уча различни езици. Тaзи възможност e платформа, за да се сбъднат и мечтите ми на по-широк обхват, като: стартиране на собствена козметична линия и сътрудничество със списания като писател/редактор на красота и модa. „

В момента Джулия живее в Монако и пътува между Париж, Милано, и Ню Йорк. Тя прави ежегодни изяви на Red Carpet в филмовите фестивали в Кан и Венеция. В нейния социален кръг са известни личности, кралски особи, и легендарни артисти.

Новият брой на GLAMOUR е вече тук!

Advertisement

Новият GLAMOUR посреща есента с 16 горещи тенденции за студеното време. От стила power ladies до грим в черно и бяло, на страниците на списанието ще откриеш топ визиите, които ще се носят през следващите месеци. Очакват те още:

Всичко, което трябва да знаеш за диетата, в която се яде бри и шоколад. (Да, точно така, най-накрая разкриваме тайните на жените, които обичат да си похапват, но въпреки това са слаби, красиви и щастливи!)

Бърз наръчник за справяне с кризисни ситуации в леглото.

Отговор на въпроса: “Защо лъжем?”

Бъдещето на красотата – антиейдж лазерни душове, 3D червила и още футуристични чудеса, които съвсем скоро ще се настанят удобно във виртуалната ни потребителска кошница.

Advertisement

Как да се забавляваме повече на работното си място – най-новата офис мода в действие.

И, разбира се – щедра доза модно вдъхновение, усмивки и две приказни пътешествия за разкош. Не пропускай GLAMOUR и този път!

Continue Reading
Advertisement