Connect with us

Lifestyle

„Джуманджи: Следващо ниво“ сред акцентите на А1 Видеотека през май

Avatar

Публикувано

на

A1 Xplore TV Jumanji The Next Level

Три завладяващи комедии са сред акцентите във Видеотеката на А1 Xplore TV през май – „Джуманджи: Следващо ниво“, „Малката голяма работа” и „Не си играй с огъня”. Клиентите на А1 Xplore TV ще могат да прекарат приятни часове пред екрана, наслаждавайки се на първокласно филмово съдържание в уюта на собствения си дом.

В „Джуманджи: Следващо ниво“ четиримата младежи, които победиха играта в „Джуманджи: Добре дошли в джунглата“, са вече колежани и се завръщат у дома в Ню Хемпшър за коледната ваканция. Всеки вече поотделно се опитва да пребори нови предизвикателства в живота. Когато Спенсър отново влиза в играта, за да го спасят и върнат в нашия свят, Марта, Фридж и Бетани трябва да се обединят и впуснат в шеметно и дръзко приключение във вселената на Джуманджи. Но играта е счупена. Всичко, което те знаят за нея вече не важи, защото Джуманджи не е само в границите на джунглата. Тя е много по-голяма, по-опасна, с много повече и непредвидими нива. Не всичко е това, което изглежда и те трябва да разчитат един на друг и на силите си, за да спасят Спенсър и да се измъкнат живи преди играта да свърши.

Сред звездите, участващи в продължението на „Джуманджи“ впечатление прави Дуейн Джонсън, по-известен като Скалата, в ролята на Брейвстоун. Неговото присъствие на екрана силно допринася за екшън привкуса на тази приключенска комедия.

Друг от акцентите в А1 Видеотека този месец е романтичната комедия с фантастични елементи „Малката голяма работа“. Историята разказва за жена, която получава възможността да преживее отново себе си като малка. Това се случва в момент от живота ѝ, когато отговорностите на възрастен стават непосилни. Джордан Сандърс (Реджина Хол) е безскрупулен шеф в медийна фирма с ужасно отношение към подчинените и хората около себе си. Малката версия на Джордaн (Марсей Мартин) пък, след поредното си арогантно и грубо изпълнение, се събужда в луксозния си апартамент със съзнанието на възрастен, но в тялото на 13-годишното си „аз“ – в деня на изключително важна презентация, която възрастната Джордан трябва да направи.

Никога не е късно да пораснеш… или пък отново да станеш малък. Дръзката и хаплива комедия е за цената на успеха, силата на женското приятелство и втория шанс да станеш по-добра версия на себе си – свеж поглед към популярните филми с размяна на тела.

Advertisement

„Не си играй с огъня“ е семейна комедия, която описва как при поредната опасна операция екип смели огнеборци спасяват трима малчугани, оказали се без надзор в самотна къща в гората. След успешната мисия екипът поема отговорността да се грижи за тях, докато не бъдат върнати отново на родителите им. Това слага начало на най-голямото предизвикателство за опитните пожарникари, които хиляди пъти предпочитат да влизат в огнените капани на природата, отколкото да се грижат за три невръстни хлапета и то от най-непослушните.

Абонатите на интерактивната телевизия А1 Xplore TV имат достъп до разнообразни по жанр кинохитове в А1 Видеотека. Всеки месец каталогът на Видеотеката се обновява с нови премиум заглавия, а клиентите могат да разчитат на персонализирани препоръки, тъй като платформата се адаптира към техните зрителски предпочитания.

Continue Reading
Advertisement