Connect with us

Музика

Джъстин Тимбърлейк представи „Man Of The Woods“

Avatar

Публикувано

на

JT Photo 2

снимка: ПР

Десеткратният носител на Grammy® и притежател на четири награди Emmy®, Джъстин Тимбърлейк, се завръща с нов четвърти студиен албум, озаглавен Man Of The Woods. Албумът излезе на 02/02 в дигитална версия и на физически носител (CD & 2-LP) от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

„Man Of The Woods“ е наличен на CD & 2-LP в www.musicmall.bg.

На 05/01 излезе първият сингъл от албума “Filthy” заедно с видеоклипа към него и анотация за предстоящия проект. Песента е написана в съавторство от Тимбърлейк, Тимбаленд и Даня в копродуцентство с Джеймс Фаунтлерой и Ларънс Допсън. Колоритното футуристично видео към сингъла “Filthy” е дело на многократния носител на редица награди – режисьора Марк Романек. Във видеото Джъстин Тимбърлейк е в ролята на изобретател, представящ пред света последното си високотехнологично творение. Това е вторият видео проект, в който си партнират Тимбърлейк и Романек.  След премиерата на сингъла “Filthy” и до излизането на „Man Of The Woods“ (02/02), Джъстин Тимбърлейк съобщи, че ще представи още три видеоклипа, всеки в отделна стилистика и цветна среда от три различни режисьора.

На 18/01 излезе вторият сингъл от албума – „Supplies“, създадена в съавторство и копродуцирана с Фарел Уилямс. Изключително впечатляващото видео към песента е дело на изтъкнатия режисьор Дейв Мейърс. Във видеото участва и нашумялата мексиканска актриса Ейза Гонсалес. С визуализацията на „Supplies“ Джъстин Тимбърлейк отправя и директни послания: видеото започва с кадри от тъмна стая, пълна с монитори, на които се сменят кадри от социално-политическата реалност като антиправителствените митинги в САЩ, демонстрациите срещу Доналд Тръмп и Харви Уайнстийн. В „Supplies“ Джъстин Тимбърлейк показва и подкрепата си към движението #MeToo.

Advertisement

На 18/01 излезе вторият сингъл от албума – „Supplies“, създадена в съавторство и копродуцирана с Фарел Уилямс. Изключително впечатляващото видео към песента е дело на изтъкнатия режисьор Дейв Мейърс. Във видеото участва и нашумялата мексиканска актриса Ейза Гонсалес. С визуализацията на „Supplies“ Джъстин Тимбърлейк отправя и директни послания: видеото започва с тъмна стая, пълна с монитори, на които се сменят кадри от социално-политическата реалност като антиправителствените митинги в САЩ, демонстрациите срещу Доналд Тръмп и холивудския продуцент Харви Уайнстийн. В „Supplies“ Джъстин Тимбърлейк показва и подкрепата си към движението #MeToo.

На 25/01 излезе третият сингъл от албума „Say Something“ с участието на кънтри звездата, певец и автор Крис Стейпълтън. Днес (02/02) в подкрепа на албума, Джъстин Тимбърлейк зарадва почитателите си с най-новото си видео към едноименния сингъл „Man Of The Woods“.

Новият албум Man Of The Woods дава заявка за може би най-амбициозния проект в кариерата на Джъстин Тимбърлейк до момента. „Man Of The Woods“ е първият концептуален албум в дискографията на звездата и според собствените му признания е музикалната изповед на мъж, вдъхновен от съпругата и сина си, честен разказ за извървяния път от Мемфис до мястото, където е днес.  Албумът е смесица от традиционен американски рок с полъх от кънтри музиката заедно с модерните влияния и актуални ърбан течения на творческия екип от автори и продуценти, които Тимбърлейк събира за албума: дуото Neptunes или Фарел Уилямс и Чад Хюго, дългогодишният му криейтив партньор и копродуцент – Тимбаленд, Крис Стейпълтън и Алиша Кийс, с която Джъстин работи за първи път.

Advertisement