Connect with us

Lifestyle

Дивна, Драго Симеонов и „Остава“ в благотворителната инициатива на NIVEA & SOS

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Дивна, Драго Симеонов и музикантите от „Остава“ дадоха своя принос за благотворителната кампания на NIVEA в подкрепа на Сдружение SOS Детски селища България. Те се включиха като посланици на инициативата „Приказни моменти на грижа“, като всеки от тях озвучи приказка от лимитираната серия.

Младата певица Дивна за втора година подкрепя благотворителната кампания „Приказни моменти на грижа“. След като написа авторска приказка, посветена на любовта, грижата и разбирателството специално за децата, за които SOS Детски селища България се грижат, тази година Дивна влезе в звукозаписното студио, за да озвучи приказката „Мая и Феята опознават джунглата“. Сред посланиците на инициативата е и водещият Драго Симеонов, чийто емблематичен глас озвучи приказката „Тео и Зайо играят на криеница“. Свилен и Георги от „Остава“ също дадоха своя принос за благотворителната кампания, като се превъплътиха в ролите на Мая и Тео в приказката „Мая и Тео строят замък“.

За трета поредна година NIVEA провежда благотворителна кампания, чиято мисия е да подпомага развитието и израстването на деца, лишени от родителска грижа и деца в риск да загубят закрилата на своите родители. В рамките на инициативата „Приказни моменти на грижа“ ще бъдат дарени по 30 стотинки от всеки закупен продукт от лимитираната серия NIVEA Crème с детски приказки.

снимка: ПР

Advertisement

Записите на всички популярни личности, които ще вдъхнат живот на приказките от лимитираната серия като ги озвучат, ще бъдат достъпни в „приказен“ плейлист на https://www.youtube.com/user/NIVEABULGARIA. До момента като посланици на инициативата се включиха обичаната актриса Силвия Лулчева, която озвучи „Мая и Зайо отиват на езда“ и талантливата Тита, която влезе в ролята на Мая от приказката „Мая и загубената магическа пръчица“.

Всички любители на синия крем могат да подкрепят инициативата, като споделят във Facebook с хаштаг #ПриказнаСиняГрижа своята кратка позитивна приказка, посветена на семейството, грижата и обичта. Всяка седмица петима автори, изтеглени на лотариен принцип, ще получат награди от NIVEA. А една от приказките ще бъде озвучена от българска популярна личност и анимирана с рисунки на децата от Сдружение SOS Детски селища България.

 

Continue Reading
Advertisement